Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legjobb terhességi...

Melyik a legjobb terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Melyek azok a tesztek amelyek kb 32.napon mar szinte biztos eredmenyt tudnának mondani? Gondolok itt az árakra, legolcsóbb is lehet jó?

2016. márc. 21. 08:46
1 2
 1/11 mandiga ***** válasza:
Facelle 500 ft. X-epil a 2 db-os 600 ft körül van. Mindkettő jó teszt. Facelle rossmannba kapható. X-epil meg tesco, dm.
2016. márc. 21. 08:49
 2/11 anonim ***** válasza:

A 32. napon mit jelent? Hány napos a ciklusod? Már késik 4 napja vagy csak most kellene megjönnie?

Nekem amúgy ár-érték arányban a legjobban az x-epil vált be, abból is a kék végű pen változat, nem a sima. De a sima két darabos sem rossz, és olcsó is.

Amit még szerettünk: clearblue digitális, mert egyértelmű és valahogy jobb vizuálisan is, mintha forgatni kell a fény felé a tesztet...

2016. márc. 21. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy hanyadik ciklusnap, hanem hogy hanyadik Dpo. Nekem a Facelle vizeletsugaras vált be legjobban, de 15. Dpo után nagy valószínűséggel teljesen mindegy a márka.
2016. márc. 21. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha az átlagciklusod több 32-nél, akkor a legdrágább is mutathat fals eredményt.

Ha nár rendesen több napja késik, bármelyik jó lehet.

Kb. ugyanolyanok ártól függetlenül.

2016. márc. 21. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Én a saját tapasztalatomat tudom elmondani. Kár annyira korán tesztelni! Korán kimutatja, még azokat a terhességeket is, melyek sajnos nem tudnak megmaradni, és akkor marad a csalódás.

A predictor early, a gólyahír korán mutatnak hcg emelkedést.

Nekem az elmaradt előtt 3 nappal már jól látható pozitív tesztem volt. Enyhe rózsaszín folyással orvoshoz mentem másnap... ennek szerdán három hete. Azóta kétségek közt vagyok, hogy megmarad, vagy elmegy...nem kívánom ezt az érzést senkinek.

Ha minden normálisan ment volna, ezen a héten kellett volna menjek először vizsgálatra...

2016. márc. 21. 08:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudja mind, a 2 darabos X-epil csík is ugyanúgy mutatja, mint a drága műanyag tokos (környezetszennyező) típusok.
2016. márc. 21. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha idejében tesztel a nő,totálisan mindegy mennyiért veszi a tesztet. És egy rendes pozitivat nem kell semmiféle fénybe ide-oda forgatni.

Mellesleg ha késik is,mivel szivhang csak a 6.héttől van,bőven elég akár két hét késésnél is tesztelni.

2016. márc. 21. 08:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Átlag ciklus hossz 27-29 nap, szóval igen, 3-4 napja kèsik. Mèg fiatalabb koromban (16) csináltam tesztet, akkor is kèsett, akkor is kb 1 hèt után csináltam, anyukám is azt mondta hogy nem kell rögtön. Szerintem most is úgy fogom csinálni. Egyèbkènt 12 èves korom óta szerintem 3x kèsett jelentősebb időt, mindig pontos :)

2016. márc. 21. 09:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves #5, sajnálom, kìvánom hogy minden sikerüljön jól!!!
2016. márc. 21. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Facelle vagy x-epil. Első babánál csináltam egy predictor early-t negatív lett 2 nappal később egy sima facelle tesztet és pozitív lett. A hcg 2 naponta duplázódik a predictor early 12,5-ös, a sima facelle 25-ös. Akkor hogy is van ez? Hiába érzékenyebb nem mutatja hamarabb.

Most nem vettem ilyen feleslegesen drága tesztet, x-epilt csak, az volt az intersparban.

2016. márc. 21. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!