Kimutatná ma a teszt?
Figyelt kérdés
Mára vagy holnapra nem várom.26-27 naposak a ciklusaim.Kb 3napja ég a mellbimbóm és feszül a mellem.Nagyon sürü fehéres folyás jelentkezett tegnap(szagtalan nem viszket).Rtg re kellene holnap mennem,de nemtom merjek e menni.2016. márc. 21. 08:16
1/9 anonim válasza:
Holnap reggel csináld meg a tesztet, az biztosabb. Kevés dolog ártalmas a terhesség ilyen korai szakaszában, a röntgen pont ezek közé tartozik. Midet kell röntgenezni? Ha nem lehet ólomköpennyel eltakarni a hasad akkor én nem merném bevállalni.
2/9 A kérdező kommentje:
Tüdő rtg az alkalmassági meghosszabitásához kellene.Nállunk idöpontra megy egy hónapja várok.
2016. márc. 21. 08:26
4/9 anonim válasza:
én biztosan nem mennék röntgenre, ha esedékes a teherbeesés...
5/9 anonim válasza:
Most lehet engem támadni de sajna nekem el volt törve a kezem kb 15×kelett röntgenre mennem kaptam a petevezetők elég egy fekete lapot és azt mondta a nő hogy ezek a moderng gépek mát nem okoznag gondot.de én is tesztelnék reggel és ha pozi akkor eljátszanám hogy náthás vagyok akkor kapsz másik időpontot.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2016. márc. 21. 08:58
7/9 anonim válasza:
Nekem már ilyenkor simán kimutatta délután is! ;)
8/9 anonim válasza:
Reggel mindenképpen csinálj tesztet, ha lehet, akkor az érzékenyebb fajtából és eredménytől függetlenül jelezd a röntgennél, hogy fennáll a terhesség lehetősége és akkor majd ott megmondják, hogy hogyan tovább.
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Teszteltem reggel de negativ lett a menses még nem jelentkezett.Elmentem a rtg re szóltam,hogy lehetséges ,hogy terhes vagyok.Nagyon aranyos rtg s néni elkérte a kiskönyvem eltűnt 5percre és visszahozta lepecsételve.Sose gondoltam volna,hogy vannak még ilyen rendes emberek.
2016. márc. 22. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!