Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs tesztem pozitív...

Ovulációs tesztem pozitív pedig 5 nap múlva nem várom újabb ovu vagy terhesség?

Figyelt kérdés

Picit barnàztam a hét közepén szurkált is a petefészkem, maradt még egy pár darab ovuláció tesztem gondoltam ki próbálom mert olvastam itt hogy mások jós tesztnek is használják. Tegnap és ma is erős két csíkos.

Szerintetek? Volt valaki így nem várt előtt?

2016. márc. 19. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze,nemvárt előtt mindig megemelkedik az LH szint.
2016. márc. 19. 13:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem jelent semmit? Sem második pete érest sem terhességet?
2016. márc. 19. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez a jósteszt dolog nagyon nem jelent semmit. Plusz ovut sem ,bár biztos vannak kivételek.

50-50%. Van akinek bejön,van akinek nem. Én pl sokat jósteszteltem (már leszoktam róla) és szinte minden ciklusom végén pozitív volt és végül megjött. Ráadásul az lh nagyon kis mértékben képes reagálni a hcg-re. Nyílván,ha már 500 a hcg szintje,akkor ha töredékére is reagál,pozi lesz. De ha 25 a hcg akkor nem lesz tőle teljesen pozi terhesség miatt. Lényegében ha most terhesség miatt 2 erős csíkos az ovu teszted,akkor már a hcg is kimutatná a babót.

Ovu meg szerintem 90%-ban kizárt. A menzesz előtt megnövekszik az LH. Tehát vagy megfog jönni,vagy kisbabát vársz,de mint írtam,akkor már a hcg is kimutatná.

Ha nincs itthon terhességi teszted,de szeretnél jóstesztelni,akkor figyeld az erősödést és reggeliből tesztelj. Nagyjából 1 ovu tesztre nem lehet rámondani semmit. Több szükséges és mindennap kell csinálni. Az erősödés a lényeg:)

2016. márc. 19. 14:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Így értem, nincs több tesztem sajnos... De össze foglalva ha a hcg teszt már jól látható halvány pozitív lenne akkor erős két csíkos az ovu teszt. Jó sokat teszteltél van tapasztalatod, és olyan nem lehet hogy neked a menstruáció előtt volt ovulációd? Én a helyedben menstruáció előtt el mennék nőgyógyászati ultrahangra már csak azért is hogy meg győződj.
2016. márc. 19. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Én végigteszteltem minden ciklust, de sose növekedett meg az LH-szintem menzesz előtt, még menzesz napján sem. Csinálj egy érzékeny terhességi tesztet, annak már mutatnia kell, de ha negatív, akkor ovut jelzett, ettől a menzeszed ki is tolódhat. Fokozatosan lett pozitív az ovuteszted, vagy hirtelen? Ha hirtelen, akkor az egyértelműen ovut jelez.
2016. márc. 19. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Egy diagramm sem jelzi egyébként, hogy megnőne a szint, nem tudom, ki terjesztette el itt GYK-n ezt a marhaságot.

2016. márc. 19. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
3-as jól összeszedte. Nekem is pozitív az ovutesztem menstruáció előtt és még nem vokt baba belőle de ettől függetlenül neked még lehet:)
2016. márc. 19. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Növekszik az Lh menstruáció végén

2016. márc. 19. 16:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 5#,6#!

Senki sem terjesztette,ez így van!

Kedves kérdező! Én voltam orvosnál,vérvételen,ovum nem volt és hormonbajom sem volt. Kérdeztem a dokit,miért pozitív,az első kérdése az volt,hogy milyen érzékenységűvel csináltam.

Mondtam h 10-essel(mindíg azt használtam) erre aztmondta,na azért pozitív.

Akkor mondta,h mindennek megvan a maga funkciója!

Egyébként peteéréskor még a hcg is tud halvány pozit produkálni. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. márc. 19. 16:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Hűha lányok meg oszlanak a vélemények,.... Nem is gondoltam volna, most próbáltam ki először az lh tesztet ciklusom vége felé...
2016. márc. 19. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!