Csak én érzem, hogy futószalag szerűen mennek a dolgok a meddőségiben?
Ez egyebkent nagyban szemelyiseg, vagy emberseg kerdese. En azt gondolom, hogy barmennyire rutin a szamukra egy esetlegesen elhalt terhessegrol felvilagositani a szuloket, akkor sem ez a helyes modszer, stilus. Lehet ezt normalisan is csinalni.
Nekem is volt sajnos benne reszem 11 hetes terhesen, tehat viszonylag "keson". Ultrahangra mentunk es nem arra szamitottunk, hogy kozlik, nincs mar szivhang. Tudom, hogy annak a szonografusnak csak aznap en voltam a ki tudja hanyadik kismamaja es lehet, hogy csak aznap mar 5x kozolt rossz hirt, ettol fuggetlenul tudta normalisan, egyutterzessel mondani, tajekoztatva finoman a terndokrol es lehetosegekrol. Nem fapofaval kozolte. Nyilvan a vegkifejleten ez nem valtoztat, de akkor is...
Ez nem kerul semmibe.
Szoval en azt gondolom, hogy ez az adott szemely erzelmi intelligenciajat tukrozi es nem ez a normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!