Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én érzem, hogy futószalag...

Csak én érzem, hogy futószalag szerűen mennek a dolgok a meddőségiben?

Figyelt kérdés
Nemrég voltunk a meddőségiben, és kb 5 percig voltunk bent az orvosnál. Vártam volna annyit, hogy "mivel Ön 38 éves, ez és ez lenne a legjobb stb.". Megkérdezte, hogy mit szeretnénk. Mondtam, hogy megpróbálnánk 2 inszemet egymás után. Mondta, hogy ok, mondta a pont bejövő egyik asszisztensnek, hogy írja fel a recepteket, és viszlát. Ennyi volt. Jól esett volna, ha elmondja mondjuk a véleményét, és szánt volna ránk még pár percet.
2016. márc. 18. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tényleg így megy. ÉS ne lepődj meg, a szülészeten is pont ugyanez a helyzet. Nektek nagy dolog, nekik csak egy átlag "hétfő". Sajnos.
2016. márc. 18. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ahogy első mondja. Ne vedd a szívedre. Ő nap, mint nap ezt csinálja.
2016. márc. 18. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
En AZ ambulancian voltam egyik Este. Huvelyi uh-n nezett egy doktorno, ahogy meglatott a kepen valamit, annyit mondott: Ez egy elhalt magzat. Ugy mondta mint en AZ uzletben, hogy kerek egy kilo hust. Nagyon rosszul esett. A sajat prvosom szerint azert meg van remeny.
2016. márc. 19. 06:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez egyebkent nagyban szemelyiseg, vagy emberseg kerdese. En azt gondolom, hogy barmennyire rutin a szamukra egy esetlegesen elhalt terhessegrol felvilagositani a szuloket, akkor sem ez a helyes modszer, stilus. Lehet ezt normalisan is csinalni.

Nekem is volt sajnos benne reszem 11 hetes terhesen, tehat viszonylag "keson". Ultrahangra mentunk es nem arra szamitottunk, hogy kozlik, nincs mar szivhang. Tudom, hogy annak a szonografusnak csak aznap en voltam a ki tudja hanyadik kismamaja es lehet, hogy csak aznap mar 5x kozolt rossz hirt, ettol fuggetlenul tudta normalisan, egyutterzessel mondani, tajekoztatva finoman a terndokrol es lehetosegekrol. Nem fapofaval kozolte. Nyilvan a vegkifejleten ez nem valtoztat, de akkor is...

Ez nem kerul semmibe.

Szoval en azt gondolom, hogy ez az adott szemely erzelmi intelligenciajat tukrozi es nem ez a normalis.

2016. márc. 19. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
3: szerintem hagyd ott azt a helyet, ahol magzatnak nevezi az orvos (????) az embriót. minek járt az ilyen egyetemre, már gimiben is tanultuk, hogy mi a zigóta, petezsák, embrió, magzat közti fejlődési különbség. Vagy, ha elhalt magzat lenne tényleg, már régen kórházban lennél. hogy mondhat egy orvos ilyet, hogy elhalt magzat? hát megőrülök!:S
2016. márc. 19. 08:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol van így. Mi a miskolci Kaáliba jártunk. Az első konzultáció legalább 1 órás volt. Mindent megbeszéltünk, minden kérdésünkre válaszolt az orvos. A későbbi kezelések során is mindig megkaptuk a szükséges felvilágosítást, a sikertelen próbálkozásokat is nagyon jól kezelték. Az orvos felkiálltott örömében, amikor kiderült, hogy sikerült teherbe esnem.
2016. márc. 19. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
hiába pontoztok le, akkor sem szabadna olyanban megbíznia senkinek, akinél egy általános iskolás is többet tud az emberi szervezetről.:/ még mindig le vagyok döbbenve azon az orvoson...egy orvos egyszerűen még véletlenül sem mondhat olyat petezsák vagy embrió helyett, hogy magzat. főleg, hogy pl. egy magzat örökölhet, egy magzat már nem távozik egy vérzéssel, stb. teljesen összezavarja az embereket.
2016. márc. 19. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
A lenyegen ( a paraszt viselkedesen) nem valtozat...
2016. márc. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!