5 napja kesik, amikor meg kellett volna jonnie volt egy pici barnas szinu folyasom, minimalis mennyisegu, azota semmi. Mi lehet ez?
Pontosak a ciklusaim, 30-31 naposak. Mult honapban is kesett 1 hetet, mind a 7 nap teszteltem, negativak voltak, minden nap egy csalodas, vegul meg is jott. Most megint kesik, meg nem teszteltem, felek a csalodastol :( Szerintetek mi lehet ez a barnas valami a mensi napjan, aztan semmi? Mintha elvagtak volna. 6 eve probalkozunk a parommal, rengeteg vizsgalaton, kezelesen vagyunk tul, engem 8 honapja mutottek, azota azt mondjak az orvosok probalkozzunk. Abban maradtunk, hogy ha a mutethez kepest 1 evig nem esek teherbe, akkor lombik.
Tudom, hogy ti nem tudjatok megmondani terhes vagyok-e, csak hatha massal is tortent mar ilyen. Koszi a valaszokat elore is :)
Nekem a barna folyas azt jelenti h a progeszteron szibt alacsony. Utrogestan irt fel a dokim. Elsore ossze jott a baba
Szerintem nezesd meg a dokival
Sziasztok! Sajnos negativ a teszt :( Mensi azota sincs :(
Tudom, irany az orvos. Az a baj, hogy a Mens Mentisbe jarok, oda mire idopontot kapok..... aki jart mar ott tudja 1-2 honap :( Nagyon rossz tapasztalataim vannak a kornyeken rendelo nogyogyaszokkal kapcsolatban, ugyhogy felek itt elmenni. Viszont jo lenne tudni, hogy akkor miert kesik, ha nem baba miatt. Teljes a tanacstalansag :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!