Mikor kéne hogy megjöjjön? Tesztek negatívak
Olyan kérdésem lenne hogy egy spontán vetélés (korai) után, ha nem kellett műtéti beavatkozás mikor kéne hogy a következő menstruáció megjöjjön?
5 napja késik, voltunk együtt a hónapban is párommal de a tesztek negatívak ezért zárnám ki a babát, de örülnék neki.
Csak nem tudom minimális e hogy nem jon meg már 5 napja.
A ciklusom eddig 31-32 nap volt, a luteáris fázis eddig olyan 14 nap volt.
Múlt hónap 13-án indult be a vetélés, 4 napig véreztem és most is elvileg 13-ra nem vártam. Nem is jott de a teszt is negatív ezért nem értem mi lehet most.
Az ebben az esetben nem számít, nem így kell számolni. Ha 2-án volt pozitív az ovulációs teszted és 14 naposak a luteálisaid, akkor még nem késik 5 napja.
Azért a biztonság kedvéért pár nap múlva újra tesztelnék, ha továbbra sem jön meg. ...sose lehet tudni! ;)
Értem, köszi! Hat amig nem jon meg reménykedek!! :-)
Szóval a menstruáció idejét mindig a peteéréstől számított 14. napon várjam ha a luteálisom 14 nap? Akkor most elvileg 16-án kellett volna megjöjjön
Köszi!
Akkor veszek ma egy tesztet és várok türelemmel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!