Hőgörbe kérdés megint?
Elég ennyi emelkedés? Ezek szerint volt ovum? A jelek arra utaltak, de érdekes, hogy egyelőre csak annyira ugrott fel, amennyire mensikor leesett. Ez normális így?
Gorbe alapjan meg nem volt peteeresed. Ahogy az elso valadzolo is irta, a 4 tizedes ugrasnak meg kellene lennie es mindenkepp hatarozottan az alaphomerseklet fele kellene mennie a honek.
Volt olyan nekem is, hogy nem egyszerre nott, hanem 4-5 nap alatt aprankent, de akkor is felment rendesen. (36,6-os alapho 36,2-re esett le ovu elott, 36,7re ment fel egybol, majd 37-re a kovetkezo napokban folyamatos emelkedessel). Es en abban a honapban sem voltam benne biztos, hogy rendesen volt peteeres.
En is csipogasig merem csak digitalissal.
Esetleg hazsnalj ovutesztet is, hatha meg csak most lesz ovu es azzal elkapod.
Akkor meg bizhatsz abban, hogy esetleg a homero szorakozik. Esetleg merul az elem, nekem akkor mert rosszat...
Az elozo havi gorbed jo, azon latszik az emelkedett homerseklet peteeres utan.
De mi az a sok pozitiv teszt?
A multhavin azt latom, hogy egybol felment a cover line fele, tehat meghaladta az alaphot mar a peteeres utani napon. Ugye ugrott 3 tizedet egybol, majd meg egyet aut koveto nap es ment is szepen feljebb. (Az az egy napos holeeses nem szamit.)
Most meg szerintem 36,5-re fogja behuzni az alaphodet es ahhoz kepest meg most is ott van. Az is kerdeses, hogy melyik napra tippelsz peteeresre, a 12-re vagy a 14-re.
De drukkolok es siman lehet, hogy ha a 14-en volt, akkor meg csak a kovetkezo 1-2 napon kezd emelkedni lenyegesebben.
De teny, hogy ebbol most meg nem latszik (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!