Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ennyitöl terhes a barátnőm?

Lehet ennyitöl terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

Megjött neki szombat reggel a havi. Ma kedden lefeküdtünk (Igen úgy hogy menstruált) kétszer.... egyszer csak kézzel csináltunk mindent. Mind ketten elélveztünk... én akkor elmentem pisilni lefürödtem.. majd megint lefeküdtünk.. beraktam, de nem élveztem el (2O perc volt az egész kb).. a kérdésem hogy lehet e ennyitöl terhes? a hugycsövembe maradhatott sperma (annak ellenére, hogy kipislhettem) ami bejutott?

(bocsánat a hülye fogalmazásért csak későn gondoltunk mindenre és most nagyon félünk) 17/f

Normális válaszokat kérnék!

2016. márc. 15. 19:16
 1/7 VirágésBence válasza:
Esély az mindig van, előváladéktól is lehet terhes, de elég kicsi, főleg, hogy éppen nem volt peteérése se.
2016. márc. 15. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
igen, lehet terhes mert nem védekeztetek. ha nem tudsz gondolkodni, nem kell szexelni és akkor nem kéne paráznod most.
2016. márc. 15. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
igen
2016. márc. 15. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod kipisilni, felejtsd el ezt a fságot. Akkor is lehet életképes hímivarsejt az előváladékban, ha időtlen idők óta nem élveztél el (tanulmanyok igazolták, keress rá angolul).
2016. márc. 15. 19:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen tudjuk hogy felelőtlenek voltunk stb.. :/

de nem leszídást szeretnék most olvasni hanem véleményeket, hogy lehet e terhes ennyitöl kis indokkal :)

2016. márc. 15. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

A leírtak alapján lehet terhes a barátnőd.

Ilyenkor azért is érdemes a védekezni, mert a havi vérzés ideje alatt a lány védtelenebb a fertőzésekkel szemben.

2016. márc. 15. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
elmult neki a havi tegnap reggelre... de ma pár csepp vért észre vett... jelenthet valamit??
2016. márc. 17. 15:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!