Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés jelei fáradtság,...

Teherbeesés jelei fáradtság, aluszékonyság? Lehetséges?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt már 4-5 hetesen nem sokkal a kimaradt menzesz után. Hanyadik dpo?
2016. márc. 15. 08:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Napokban kellene megjönnie, bár erre utaló jelet nem tapasztaltam, ezèrt tettem fel a kèrdèst? :)
2016. márc. 15. 09:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Kèrdèst! *
2016. márc. 15. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én az előbb teszteltem pozit a menstruáció napján, és igazából azért gyanakodtam, mert tegnap egy szimpla másfél órás séta után úgy elfáradtam, hogy négy órát aludtam.
2016. márc. 15. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző voltam, egyelőre csak halványan pozi a tesztem, h pontos legyek :)
2016. márc. 15. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Èn pedig a tegnap d.u-i szunyáról alig birtam felkelni, èbresztőórát sem hallottam meg :D

Te hány èves vagy? Mert èn 20 picit korainak tartom a babát de ha jön elfogasom :)

2016. márc. 15. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Hetekig minden délben ke kellett feküdnöm, vagy összeestem volna. Ha vezettem, is csukódott a szemem. Ez volt az első tünetem.
2016. márc. 15. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, nekem ha jól emlékszem csak pár napja késett akkor talán 2 vagy 3.. mondjuk az én helyzetem komplikált mert a nemvárt napján vagy lehet azelőtt nagyon begyulladt az ínyem a bölcsességfogamnál (10 éve nő) és 3 napig nem aludtam csak 1-2 órát de ezután már nem tudtam magam kialudni mert állandóan álmos voltam, dolgoztam is, nem tudtam aludni napközben.

Úgyhogy lehet hamarabb vagy később kezdődött volna ezt már nem tudom meg. De 12 hetes koromig kitartott.

2016. márc. 15. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! 4-5. válaszoló voltam. 32 vagyok, szóval már ideje volt :)
2016. márc. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!