Létezik, hogy peteérést követően 3 nappal legyen még egy pé?
Figyelt kérdés
Tünetek megvoltak, leszámítva a nyákot, nekem nem szokott tojásfehérjés lenni. Hőm felment 2 napig egyre jobban, erre harmadnap,azaz ma leesett nagyon megint, most viszont van nyúlós nyák, és megint van ovu fájdalom is. Tudni kell, hogy csak pé-kor volt eddig 36,1 , ilyen alacsonyra eddig csak aznap esett le. Mit gondoltok? Görbe:
2016. márc. 14. 09:40
1/6 anonim válasza:
Az első nem pé volt szerintem. Nekem is szokott ilyen lenni... leesik utana hírtelen fel és megint le..akkor van az igazi pém. De használj lh tesztet és akkor biztosra be tudod lőni.
2/6 A kérdező kommentje:
A méhszáj helyzetéből ítélve pedig tuti akkor lehetett volna, plusz sok folyásom is volt, meg ovufájdalmam. Na mindenesetre érdekes, kíváncsi vagyok a holnapi hő mit fog mutatni. :)
2016. márc. 14. 10:14
3/6 anonim válasza:
Olyan is van hogy próbálkozik de megsem tud kiszabadulni. Holnap kiderül.de szerintem fel fog menni.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, és köszi a választ! Most néztem, és olyan tojásfehérjés és nagy adag jött(bocsi), hogy akkor tuti most lesz. Ilyen tojcsis még sose volt, pedig már két gyerkőc is van. :) Viszont 2 petéjű ikrek vannak a családban, ezért is jutott eszembe, hogy esetleg lehet két pém.
2016. márc. 14. 10:25
6/6 A kérdező kommentje:
36,3 lett a reggeli hőm. Bár én csak csipogásig mérek minden alkalommal. Este is elég erős mensis fájdalmak voltak meg még ma is. Ilyen sose szokott lenni. Mi lehet? Elég ez a 0,2 emelkedés?
2016. márc. 15. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!