Mikor tesztelhetek a Clostylbegyt- Choragon párossal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Most van az első hónapom ezzel a két gyógyszerrel, és nem tudom, mire számítsak! Valami pozítív eredménnyel tud valaki szolgálni nekem?2008. szept. 21. 07:28
1/8 anonim válasza:
Szia.Én csaka clostit szedtem a másik nem tudom mi.Nekem 5napig 1szemet kellett szednem.Az első kúra után,nem jött meg.Voltak tüneteim,áll.hányinger,nagyon szédelegtem,sokminden,azt hittem a gyogyszertől. 2.dik nap teszteltem pozitivat:)El sem akartam hinni:)
De 2hétre rá az uh-á is megerősitette,6hetes terhes voltam akkor,és már szívhangja is volt:)
Minden jót,mielöbbi babázást:)
34hetes kismama
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A choragon egy injekció, ami HCG hormont tartalmaz, terhes nők vizeletéből állítják elő, és tüszőrepesztésre használják! Nekem megtuningolták a petéimet clostyval, az eredmény 25 mm lett, és utána kaptam a Choragont, hogy meg is repedjen! Nagy reményeket fűzök hozzá!
2008. szept. 21. 08:44
3/8 anonim válasza:
Aha.Értem,nekem nem volt ilyenre szükségem...Azt hiszem szerencsém :)Pedig már 3éve probálkoztunk,és elsőre sikerült a clostival..Kívánom neked is :)
Mikor lenne esedékes a mensi?
4/8 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom behatárolni, mert nem igazán rendszeres a ciklusom, de kb. 8-10 nap múlva kellene megjönni! Remélem, most az egyszer kihagyja, és lesz valami eredmény végre!
2008. szept. 21. 10:07
6/8 anonim válasza:
Ha elmarad a mensid,csak utána tesztelj,mert min.10 nap a kiürülése a Choragonnak.Tehát nehogy fals eredményt adjon.:(Én is kaptam,azért tudom.Tudom nehéz kivárni,de az a biztos,ha a szuri után legalább 3 hetet vársz a teszteléssel.
7/8 A kérdező kommentje:
És neked mi lett az eredmény?
2008. szept. 23. 06:37
8/8 anonim válasza:
Sajnos nekem nem nyert,viszont tipikus terhes tüneteim voltak tőle,és még sem.Elmentem hsg-re,oké az is,úgyhogy most várunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!