Megosztanátok velem a tapasztalatokat?
Sziasztok,mára nem vártam és nemis jöt.
Nem érzem semmi jelét hogy megis jönne de tesztelni mégis félek,reggel már úgy keltem hogy "meghalok éhen"annyira éhes voltam/vagyok a hányingertől nem tudok sokat enni és miközben ezt írom majd elalszom.
Valaki volt hasonló helyzetbe?ilyenkor már kimutaná a teszt?24.volt ovum a testem jeleze is mert jött maszatoló vérzés ma vagyok a 14.dpo.n
A bunkók kíméljenek ha kérhetem,köszönöm:)
Nézd, én azt tudom, mondani, hogy van egy adott állapot, ami MÁR fennáll jelenleg, vagyis vagy terhes vagy, vagy nem.
A teszt arra szolgált, hogy erről hiteles információt kapj (minden más csak találgatás).
Tehát attól nem leszel terhes, vagy nem terhes, hogy tesztelsz, csak megtudod, hogy mi a helyzet.
És igen, a 14. napon már elég nagy biztonsággal valós eredményt kapsz.
Szerintem tesztelhetsz, én a 28. napon teszteltem és kb. középidőben volt ovum és már nem kellett keresni a 2. csíkot. Tüneteim nem voltak semmi, és még most sincs nagyon pedig már 13 hetes vagyok. A hasfájáson kívül tünetmentes volt eddig a terhességem :)
Tesztelj és írd meg az eredményt.
Tesztelj! :))
Es majd írd meg az eredményt! Drukkolok!
Köszönöm a válaszokat!attól félek hogy full negatív lesz!:/
Délután tudnék már csak tesztelni kimutatná?ésha negatív lesz?félek csajok:/
Még mindig nem jött pedig meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!