Ma 2 halvány pozitív tesztet csináltam 2kulon teszt. Szerintetek ez pozitív?
2016. márc. 8. 22:05
11/11 A kérdező kommentje:
Amelyiken kevésbé látszik az 25os,azzal csináltam reggel kíváncsiságbol (mert a nagyobbik fehérrel több nap után se látszott semmilyen csík, meg száradási csík sem.) azon később jött ki a 2.halvany csík, ennek tudatában, elrohantam egy olyanert amit már "ismerek" és azon is kijott egy halvány, azon időn belül. Nem tudom mikor volt p.é,de a 21.napon mondta a doki, hogy később lesz. Szóval később volt. :) 17.ere van időpontom. És kB 1 hete nagyon kevés barna folyasom volt, ami el is múlt. Azóta szurkal a méhem, meg fajdogál a szemérem csontom meg a derekam. Amit sose csinált menzesz előtt. Azért is mertem azt állítani "magamtól" hogy pozitív. De igazából nem tudom hogy mi számít annak.
2016. márc. 9. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!