Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek a tesztem?

Megneznetek a tesztem?

Figyelt kérdés

3 napja kesik a mensim soha nem szokott a hom 37 merem mar egy ideje.

Viszont a tesztem eddig total negativ volt a mait is annak vennem ha most hasznaltam volna ezt eloszor de most eloben valamit latok a kep nem adja vissza szerintem igaz par perce csinaltam csak.

Vegul is a kerdesem lenyege az lenne, hogy letezik, hogy alig lathato masodik csik lenne 3 nap keses utan? Majusban terhes lettem de sajna elveteltem de akkor mar a 10. dpon lathato volt a masodik csik! Ha negativ a tesztem akkor mar biztos nem lehet baba ugye? 3 nap keses utan mar mutatnia kene? Koszonom a valaszokat

Ime a teszt:

[link]

2016. márc. 8. 06:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy picit effektaltam a kepeddel ha nem gond! :)

Eskuszom,hogy csak az effektekkel jatszadoztam,nem rajzoltam oda masik csikot.😁

Aki ezek utan sem latja,az menjen szemeszetre!!! 😳

[link]

2016. márc. 9. 01:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Koszonom, hogy faradtal a tesztem szerkesztesevel!😊

Barcsak eloben is ilyen jol latnam! 😊

Nem merem belelni magam mert szerintem nem biztato, hogy ennyi keses utan nem latszik rendesen mar a masodik csik.

Penteken csinalok egy masik tesztet ha akkor sincs semmi akkor valami mas baj van de ilyen meg nem volt velem!😊

2016. márc. 9. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy kesoi ovubol,vagy spontanbol jott ossze... Akkor viszont ertheto,hogy miert nem eros meg a teszted
2016. márc. 9. 12:33
 14/15 A kérdező kommentje:
16 nap telt el az utolso egyuttlet ota sajnos azota nem tudtunk egyutt lenni. Valoszinu nincs baba..
2016. márc. 9. 14:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Hat lanyok en ugy dontottem nem tesztelek tobbet ma vegul csinaltam egyet mert mensi meg mindig sehol de ugyanaz az alig lathato vonalka. Biztos, hogy nincs baba. Antibiotikumot szedtem 5 napig a mensi elott olvastam, hogy emiatt keshet igy annak veszem! Koszonom azert , hogy irtatok! 😊
2016. márc. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!