Van itt olyan aki péntek körül nem várja, éreztek valamit?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok a 11. dpo-n, de nincs semmi olyan tünetem ami nem lenne máskor is mensi előtt.2016. márc. 7. 08:10
11/15 anonim válasza:
Sajnos nekem nem lett ilyen szép pozi tesztem, megjött ma, nem kellett még vasárnapig se várnom. ;(
12/15 anonim válasza:
Sziasztok én tegnap nem vártam nem is jött meg de a tegnapi teszt negatív. Ma reggel fájt a hasam olyan mindjárt megjön érzés de semmi. Reggeli vizeletbol negatív teszt. Szerintetek mikor teszteljek vagy csak vàrjak hátha csak késik? Pedig nem igazán szokott napra pontosan jön ha jön.
14/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Gratulálok! :)
Nekem is pénteken kellett volna megjönni,néha úgy érzem, hogy mindjárt megjön, de még semmi, Tegnap reggel csináltam predictor early tesztet, de negatív lett :( holnap fogok újra tesztelni.
15/15 anonim válasza:
Sziasztok! A kérdés kiírójának nagy gratula :) Én is péntekre nem várom... sajnos a ma reggeli tesztem full negatív lett, de azért még reménykedek :) Utolsónak: 21 hónapos a kisfiam, vele egy nappal a nem várt előtt teszteltem du egy DM-es One Minute teszttel, jól kivehető 2 csík lett az eredmény, gyorsan futottam még egy tesztért mert el se hittem (2. hónapban sikerült) én is ezt a Predictor Earlyt vettem hogy tutira menjek, na az éppen csak egy alig észrevehető halvány csíkot produkált... Ennyit arról, hogy melyik milyen érzékeny teszt... szóval még ne keseredj el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!