Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal tegnap feküdtünk...

A barátommal tegnap feküdtünk le először (17L) Neki nem szokott előváladéka lenni, max elélvezés előtt par perccel. Koton nélkül próbáltuk, csak ismerkedés képpen, de nem élvezett el, és a közelében se nagyon járt még. Így nem lehetek terhes, ugye?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 12:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Védekezés nélkül szexeltél, lehetsz terhes. Pont. "Ismerkedés képpen"... Eszem megáll.
2016. márc. 6. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez vicces :D
2016. márc. 6. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Van rá esély. Bár nagyon csekély. Mi már hónapok óta "kockaztatunk" bár részemről egy baba nem lenne katasztrófa. Szóval, ha nem szeretnél teherbe esni, akkor igenis vigyázni kell végig.

Ha ovuláció környékén történt, akkor nem árt az esemény utáni tabletta.

2016. márc. 6. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdezem én hogy miért ilyen buták a fiatalok???!!! Mi a francert nehéz felhúzni a nyamvadt gumit???? Ráadásul előnye hogy probléma nélkül lehet dugni nem kell idegeskedni hogy terhes lehetek vagy jaj nem jött meg mit tegyek tralalala!!!! Ha terhes leszel 99 % hogy elveteted míg más például én foggal körömmel próbálkozok azért hogy legyen baba...te pedig biztos elvetetnéd mert fiatal vagy nem tudnád eltartani és mert nem élted még ki magad!!!!
2016. márc. 7. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez komoly, hogy neki nem szokott lenni?? XD Ne már, ennyire nem lehettek buták!

Szex közben, ahol te is és ő is nedvesek vagytok, szerinted hogy látnátok, hogy volt-e neki vagy sem...?

Én 21 évesen vesztettem el a szüzességemet, de már 14 évesen többet tudtam erről, mint most ti... Hogy lehetnek az emberek ennyire tudatlanok?

2016. márc. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!