Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Eleg hulye kerdes lesz, januárban voltam egyutt a volt barátommal es megjott januárban is es februárban is , igaz februárban két napot késett. Tehet ezalatal a masodik menstruáció első napján csinaltam tesztet (medilab) delutan negativ este negativ eredménnyel, aztán másnap csinaltam meg egyett (illatest) majd pedig delutan megjott, viszont a tüneteim tovabbra sem multak(mellfajdalom, has es derek fájás) igy cdinaltam ra egy hétre meg egy tesztet (novo romed) utana héten meg nogyogyasznal is voltam tehat ha fent all a terhesség akkor a tizedik héten, hasi uh.-t cdinalt de negativ lesz az is , azert én meg csinaltam másnap delutan es utana következő reggel meg egy egy tesztet (walentin)azok is negativak de tüneteim meg mindig vannak es kisse megijedtem mrt olvastam hogy a pajzsmirigy alul működés hamisnteszt eredményt adhat... Szerintetek?#menstruáció #terhesség #teherbeesés #pajzsmirigy #negatív teszt #pajzsmirigy-alulműködés #tethessegiteszt
2016. márc. 6. 12:35
11/11 A kérdező kommentje:
Hat 8 teszt es egy hasi uh utan csak nem... Meg tenyleg megis jott, negy napig tartott , gorcsoltem is nagyon csak mar nagyon kivagyok...
2016. márc. 9. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!