Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8-9 napja késik, a melleim...

8-9 napja késik, a melleim olyanok, mint két betonlabda (hajnalban kicsit megpuhulnak), reggelente vizes folyás (mintha bepisilnék). Ez terhesség lehet?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 08:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szia:) 15-ös vagyok:)

szerintem, ha a hónap végén, jövő hónap elején elmész az jó lesz, és talán már van értelme:) DE! most aztán akkor tessék vigyázni, a felfázással, egyéb betegségek, remélem cigi ivászat nincs, és ilyenek, és ne erőltesd/zaklasd fel magad:) Nagyon vigyázzatok:) Párod mit szólt?:D

2016. márc. 6. 16:33
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, nem iszom, folsavat szedek. Párom még nem tudja, sőt senki, pedig volt ma egy kávés társaság nálunk. Ki kellene találnom valamit, hogy hogy mondjam el neki. Nem akarom csak úgy odamondani.
2016. márc. 6. 16:36
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia! Az hiszem a 13s vagyok. Na szoval nekem doki azt mondta h var a két csikos teszttel vagy a kimaradt mensi utan két héttel. Privát nőgyógyász és én igy is fogok tenni ha terhes leszek:)Meg egyszer gratulalok!:)

A parodnak én megmutatnek egy szep eros tesztet mondjuk úgy hogy ratennem este a parnajara vagy a tükör elé h reggel ralasson:D

2016. márc. 6. 16:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, gratulációkat és tanácsokat. Én is priváthoz járok, február 3-án voltam nála, gondolom még el sem felejtett én meg már ott leszek a pozitív teszttel :) Akkor ezen a héten kérek időpontot szerintem a jövő hétre. Akkor már több mint 2 hetet fog késni. Sőt, ha a januári mensihez számolom még többet is, mert nem félidőben volt ovum, hanem mensi után 20napra. Tehát február 23-án kellett volna megjönnie ha rendes a ciklusom, így viszont 28-ra (nem)vártam.
2016. márc. 6. 17:01
 25/28 anonim ***** válasza:

15ös vagyok:)

Hajrá, sok boldogságot a Gyerkőchöz:)

Amúgy 13 teszt tudatós ötlete jó:)

Ha van valami nagy fejlemény majd ha gondolod írd meg itt nekünk:) mégegyszer gratulálok:) és szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinàl:) Hajrá:)

2016. márc. 6. 17:13
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azon gondolkodtam, hogy megbeszélek vele egy vacsit a hétre és akkor mondom el.
2016. márc. 6. 18:07
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 6.napon voltak ilyen tüneteim szintén pozitívat teszteltem 1hete.Gratula neked nagyon :) Boldog babavárást :)

2016. márc. 6. 18:23
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont kívánok mindenkinek boldog babavárást, aki babát vár. Mondjuk nekem még furcsa elhinnem, de majd idővel :)
2016. márc. 6. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!