Mikor teszteljek ilyen ciklus mellett?
Figyelt kérdés
A ciklusaim nem rendszeresek és eléggé hosszúak. Általában 38-39 naposak. Decemberben viszont 45 napos volt. Az ovu teszt szerint 14-én volt peteérésem, egy hete voltak mensis tüneteim, azóta elmúltak, tegnapelőtt azonban újból elkezdtem görcsölni. Ma éjjel is voltak görcseim, kisugároztak a derekamba, lábamba is. Ma vagyok a 39-dik napon. Várjam meg a 45. napot a teszttel? Lehetséges, hogy baba van a dologban?2016. márc. 5. 11:41
1/12 anonim válasza:
Igen, lehetséges.
Azt írod, 14-én volt ovulációd. Ebből kiindulva már 28-án meg kellett volna jönnie a vérzésednek.
Azt is írtad, hogy egy hete voltak mensis tüneteid, ami egyébként pont egybe is esik/esett azzal, amikor meg kellett volna jönnie. De nem jött meg. Szóval már simán tesztelhetsz!
Remélem, jó híreket hozol majd! ;)
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor holnap reggel az első vizeletből ki kellene, hogy mutassa? Az a gondom, hogy decemberben 6-án volt ovulációm, a mensim pedig 29-én jött meg. Tehát a luteális szakasz is hosszabb volt. Januárban viszont megjött 29 napra. Aztán megint 20 napot kellett várnom a februári ovulációra. Kacifántos az egész, és nem merek már örülni sem.
2016. márc. 5. 11:55
3/12 anonim válasza:
Szia! Ha tuti 14-én volt az ovud,akkor már ki kell mutatnia a tesztnek! Reggel tesztelj! Drukk!
4/12 anonim válasza:
Ugyanazt tudom írni mint az előttem lévőek. Ha tuti akkor volt ovud,akkor már kimutatná a teszt.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várok holnapig, most is épp megfájdult a hasam. Olyan hirtelen elég erősen.
2016. márc. 5. 14:30
6/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha lenne valaki, aki megcsinálná helyettem a tesztet, annyira félek, hogy csalódni fogok.
2016. márc. 5. 15:09
8/12 A kérdező kommentje:
Pozizív nagyon sötét csík. Sajnos nincs semmim amivel fel tudnám tölteni a képet :(
2016. márc. 6. 16:19
9/12 anonim válasza:
Jaj, de jó! Gratulálok! :)
Orvoshoz mikor tervezed menni?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, talán kibirom valahogy péntekig és talán akkor (magándoki, akkor rendel).
2016. márc. 6. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!