Párommal kisbabát szeretnénk, ez a második probálkozós hónapunk, március 8 ra nem várom. Van itt még valaki aki szintén a napokban nem várja?
Én 9.-re nem várom. Hét elején a melleim robbantak fel, sűrűn jártam a wc re, most meg a derekam fáj.
Nem vagyok az a magamatvizsgálgatós fajta, de ezek a tények, nem tudom, hogy tünet-e vagy más okozza...
Mikor teszteltek? :)
Naaagyon szeretnék kisbabát...
Én is csak a nyák alapján, meg hát a naptárazás segítségével kb. sejtem. Már teszteltem kétszer :D a férjem meg is mosolyogta...:P
Legközelebb kedden vagy szerdán tesztelek, bár már szemezgettem a vasárnap regellel. (ha van teszt itthon nem bírom :D pedig attól nem lesz pozitív...)
Kedves kérdező, itt a havi kérdés, valaki minden hónapban indít úgy tűnik ;)
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__7618192-kivancsi-vagyok-ki-fog-tesztelni-pozit-marcius-vegeig-jossz-egy-ropke-felmeres
Én 8 ra nem várom
Olyan mintha tele lenne a mellem,mint szoptatásnál,hányinger,gyomorégés valamint alhasi szurkálás van.Egy éve próbálkozunk..eddig a tesztek negatívok lettek,még reménykedem
Én a #3, 5, 9-es válaszoló vagyok.
Az előző ciklusomban ügyesen sikerült kivárnom, hogy hogyan alakul a vége, de csak azért, mert szándékosan nem vettem tesztet. Amikor volt itthon, sose tudtam megállni, hogy ne teszteljek idő előtt. :DDD
Az ébredési hőm 37 és 37,2 között mozog. Nagyon azon agyalok, hogy hétfőn csak el kellene menni tesztért... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!