Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal kisbabát szeretnénk,...

Párommal kisbabát szeretnénk, ez a második probálkozós hónapunk, március 8 ra nem várom. Van itt még valaki aki szintén a napokban nem várja?

Figyelt kérdés
Esetleg éreztek már valamit vagy tapasztaltak változást magukon.

2016. márc. 4. 18:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Monitorizált hónapjaim vannak, de én érzem is az ovut.
2016. márc. 4. 20:41
 12/30 anonim ***** válasza:

Én 9.-re nem várom. Hét elején a melleim robbantak fel, sűrűn jártam a wc re, most meg a derekam fáj.

Nem vagyok az a magamatvizsgálgatós fajta, de ezek a tények, nem tudom, hogy tünet-e vagy más okozza...

Mikor teszteltek? :)

Naaagyon szeretnék kisbabát...

2016. márc. 4. 20:56
 13/30 anonim ***** válasza:

Én is csak a nyák alapján, meg hát a naptárazás segítségével kb. sejtem. Már teszteltem kétszer :D a férjem meg is mosolyogta...:P

Legközelebb kedden vagy szerdán tesztelek, bár már szemezgettem a vasárnap regellel. (ha van teszt itthon nem bírom :D pedig attól nem lesz pozitív...)

2016. márc. 4. 20:59
 14/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok én vasárnapra nem várom! Pont peteérés idején együtt voltunk. Novembertől próbálkozunk eddig sikertelenül.ma reggel teszteltem negatív lett
2016. márc. 4. 21:56
 15/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, itt a havi kérdés, valaki minden hónapban indít úgy tűnik ;)

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__7618192-kivancsi-vagyok-ki-fog-tesztelni-pozit-marcius-vegeig-jossz-egy-ropke-felmeres

2016. márc. 4. 22:46
 16/30 anonim válasza:

Én 8 ra nem várom

Olyan mintha tele lenne a mellem,mint szoptatásnál,hányinger,gyomorégés valamint alhasi szurkálás van.Egy éve próbálkozunk..eddig a tesztek negatívok lettek,még reménykedem

2016. márc. 5. 00:08
 17/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én márc 6-ra, holnapra nem várom. Nyákot és naptárt figyeken, viszonykag pontosak a ciklusaim: 28 nap, ritkán -/+ 1 nap eltéréssel. Ma reggel teszreltem. A 6-7-8. dpon érezni véltem enyhe mensiszerű görcsöt, a héten hangulatingadozást, fejfájást (ez biztos volt, nemcsak éreztem), farkaséhséget tegnap. Ma reggel ellőtten egy tesztet. Sajnos, negatív lett. :( Te mikor tesztelsz, kérdező?
2016. márc. 5. 08:24
 18/30 A kérdező kommentje:
Én ugy gondoltam ha nem jönne meg akkor 10.én tesztelek nekem átlag 34naposak a ciklusaim mindenkinek szoritok majd hogy pozit teszteljetek :)
2016. márc. 5. 09:20
 19/30 anonim ***** válasza:

Én a #3, 5, 9-es válaszoló vagyok.

Az előző ciklusomban ügyesen sikerült kivárnom, hogy hogyan alakul a vége, de csak azért, mert szándékosan nem vettem tesztet. Amikor volt itthon, sose tudtam megállni, hogy ne teszteljek idő előtt. :DDD

Az ébredési hőm 37 és 37,2 között mozog. Nagyon azon agyalok, hogy hétfőn csak el kellene menni tesztért... ;)

2016. márc. 5. 09:36
 20/30 A kérdező kommentje:
3,5,9, szerintem is ideje egy tesztet venni és remélem kettő csikos lesz :)
2016. márc. 5. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!