Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek, mikor esik le a hő ha...

Kinek, mikor esik le a hő ha megjött a menzesze? 3 napja jött meg, de a hőm még mindíg 37,2 reggel. Első hőmérőzős hónapom.

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 14:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor ezektől tuti nem lesz baja a babának, lazíts és próbáld átadni magad az örömhírnek a hétvégén! Én is sokkal idegesebb voltam amúgy az első ultrahangig, mint amennyire örülni tudtam, de azután már jobb lett. Ha van kedved, majd írj még kedden is a vizsgálat után, jó lenne olvasni, hogy van már petezsák is az ultrahangon! :) (Persze még olyan korai, hogy nem biztos, hogy már lát valamit a doki, de hátha!)
2016. márc. 4. 20:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Meg így, hogy van otthon utrod, tényleg minden feltétel adott már. Nekem is kellett szednem a 12. hét végéig, mert alacsony volt a progeszteron szintem. De minden rendben volt.
2016. márc. 4. 20:38
 23/24 anonim ***** válasza:

14,15,18-s vagyok! Remélem minden rendben van veletek :) Doki után is írd meg légyszi, hogy mi volt :) Örömhíreket mindig szívesen olvasok - pozi teszteket is szívesen nézegetek, ha már egyszer nekem nincs :D!

Hajrá!

2016. márc. 6. 10:53
 24/24 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írni fogok:)
2016. márc. 6. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!