18 hetes terhesseget kimutatja a teszt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 08:35
11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkot ha negatív lesz a teszt teljesen megnyugodhatok?
2016. márc. 3. 09:00
12/28 anonim válasza:
igen...de miért nem akarsz dokihoz menni?ha terhes vagy akkor mindenképp meg kell szülnöd ugye tudod???szoval tesztelj
13/28 anonim válasza:
Én pont 18 hetes vagyok, eskü veszek egy tesztet és rápisilek 😀 én is olvastam olyat hogy a 16. Hétig termelődik a hcg, de ezt régen olvastam lehet azóta változott a tudomány állása.
14/28 anonim válasza:
Abból hogy puffadt a hasad, máris terhességre gondolsz? Más tüneted nincs, mensid is megjött... Ahh ez nekem magas :D
15/28 anonim válasza:
Csökken de alapból 4000-nél nem megy lejjebb... Ajánlom ezt az oldalt: [link]
16/28 anonim válasza:
# 13 a tudomány nevében csinálnál egy tesztet? ;) És ha feltöltöd és megmutatod nekünk, akkor a kérdező is megnyugodhat.
17/28 anonim válasza:
Na oké, csinálok és fel is töltöm. Elmegyek tesztért, de csak vmi xepilt veszek nem túl drágát. Nem akarok erre ennyit pazarolni 😁
18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. márc. 3. 09:23
19/28 anonim válasza:
[link] na íme a teszt 18 hetesen
20/28 anonim válasza:
[link] és ekkora a hasam 18 hetesen... ezt azért már észre lehet venni nem csak a tünetek alapján 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!