Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek legkorábban?

Mikor teszteljek legkorábban?

Figyelt kérdés
November elejétől próbálkozunk eddig ugye sikertelenül. Most 100% hogy peteérés idején sikerült együtt lennünk. Múlt hónapban 6.án jött meg ha jól számoltam most is 4nap van a következő mensziig. Izgulok nagyon ma vettem egy tesztet de korán sem akarom ellőnni. Mivel még a beágyazódás is 2-3napja történhetet meg.
2016. márc. 2. 11:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Keddnel hamarabb semmiképp ugye?
2016. márc. 2. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Aktus utan 14nappal mar csinalhatsz tesztet! Vagyis ha a beagyazodas mar megtortent 2-3napja,akkor mar pozit kellene mutatnia!
2016. márc. 2. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is február 6. volt az utolsó vérzésem! :-) Nekem 26-28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, szóval a napokban nem várom. Én arra gondoltam, hogy holnap csinálok egy tesztet, hátha mutat valami kis halvány második csíkot. Ha nem... akkor pedig egészen addig reménykedem és két naponta ismételek amíg meg nem jön.
2016. márc. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!