Szerdán volt ovum vagy csütörtökön, hányadik dpo?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ciklus elejétől kellene mérni, de múlthéten voltam nőgyógyásznál és ő mondta, hogy van érett tüszőm és kezdjem el most mérni. Alaphőm 36,3 azt tudom, mert már régebben is mértem. Szerdán volt az utolsó alacsony hős nap, viszont erős szurkálást csütörtökön éreztem.
2016. márc. 2. 10:21
2/4 anonim válasza:
Én inkább csütörtökre tenném az ovu naját, mert gyakran előfordul, hogy ovu utáni második nap újra leesik a hőmérséklet. Nálad ez szépen látható is.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ma hányadik dpo-n vagyok?
2016. márc. 2. 10:52
4/4 anonim válasza:
nekem is csütörtökön volt az ovum:) ma vagyunk a 6. dpo-n. Az ovo a 0. nap, és onnantól kezdve van a dpo - day past ovulation - napok az ovuláció után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!