Szerintetek? (teszt)
5 napja késik már. Időn belül jött ki viszont a teszten száradás után alig látni.. nem kéne már erősebnek lennie?? A fiammal ilyenkor már leugrott a második csík. Köszönöm :)
Szerintem is pozi lesz.
Nálam is kislányomnál ilyen halovány volt ez a teszt... sőt a későbbiekben (még csináltam párat) és az X-epil tesztek sosem erősödtek igazán, végig halovány volt. paráztam is hogy nehogy valami baj legyen... de hála istennek nem volt. úgyhogy megy a drukk ! :))) Meg a halk gratula !!!:)
13-as vagyok, nekem annak idején mivel nagy tesztelgetős voltam mindig volt otthon, ez a fajta vizeletsugaras is, meg a sima teszt csík is (a mártogatós) , és tényleg idegesítő, hogy bár látod rajta a második csíkot, még sem mered egyértelműen elkönyvelni hogy igen sikerült!
Na hát első tesztem halvány pozi volt (x-epil olyan mint a tied), majd megörültem... másnap X-epil mártogatós szintén halvány... :( na már akkor szétcseszett az ideg. volt még otthon két db X-epil, meg vettem egy másikat, azt hiszem Gabrielt. harmadnap gabriel, halvány de egyértelmű pozi, ugyanazzal a vizelettel elvégezve X-epil ugyanolyan haloványka mint az első kettő. ... Lehet hogy ez csak nálam volt így ... nem tudom, hiszen láttam már olyan szép erős pozi x-epilt... de nekem sosem volt az . Úgyhogy én szerintem ne idegeskedj ezmiatt. csinálj egy másik fajta tesztet, mert két különböző márka nem tévedhet... x-epil szerintem csinálj egy két nap múlva, és akkor összetudod hasonlítani az erősödést. Mi is kislányt szerettünk volna és az lett :))) bár ha fiú lett volna se lett volna baj, csak egészséges legyen. Nekünk első baba!
Na az komoly... akkor gondolom volt meglepődés :)))) az azért nem semmi, hogy ezt így benézték !
De ha kislány lesz akkor legalább nem kell már vásárolni annyi mindent :)))
Amúgy az x-epilről olvastam sok helyen is , hogy lassan erősödik nagyon ! Hát nekem sosem erősödött ... egyáltalán nem. Vegyél a rossmannban Facelle tesztet, az elég jó minőségű és nem is drága. 400 ft. körüli ára van. vagy még ami jó szerintem az a gabriel gyógyszertárban kapható. 600-800 forint körüli ára van ! 13-as voltam !
2 éves és 8 hónapos . A te kicsikéd mennyi idős ???
Majd csatolj képet a tesztről ha megcsináltad , kiváncsi vagyok.... és szurkolok nagyon !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!