Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy missed ab. után mennyi az...

Egy missed ab. után mennyi az esélye, hogy a következő terhességgel nem lesz semmi probléma?

Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet így válaszolni. Van akinek rögtön az első próbálkozásra sikerül, (persze x hónap szünet után). Sokan utána teljesen egészséges babát szülnek és szerintem ők vannak többen. Én sajnos nem ide tartozom. Nekem miss. ab után 6 hónap szünet, újabb 6 hónap mire összejött és a 6. héten spontán vetélés. Két terhességből kettő nem jött össze. De ez nem általános. Bármi megtörténhet, de ne félj tőle, mert az a legrosszabb! Majd kiderül, hogy mi lesz. Ha jönnie kell, akkor úgyis jönni fog!! Csak kitartás én sem adtam föl egy percre sem!!! Pozitív hozzáállás kell!
2008. szept. 20. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudnék általánosan válaszolni a kérdésre, viszont leírom, ami velem történt. 2006-ban elhalt a terhességem 11.hétben, 7 hónap múlva pedig megint teherbeestem (védekezés mellett...) és sikerült! Problémamentes terhességem volt, és egészséges, gyönyörű kisfiam született, aki most 6 hónapos. Azt mondta az orvosom, hogy missed ab. után szépen kitisztítják a méhet, új nyálkahártya képződik, és ettől sokkal könnyebben fog összejönni a következő baba, és nagy lesz az esélye annak, hogy megmarad! Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj!
2008. szept. 20. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
általáb tényleg nemszokott semmi probléma lenni. sok sikert
2008. szept. 20. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem 2001 ben volt.Ezután úgy döntöttünk várunk és védekeztünk elég sokáig.Majd 2004-ben terhes lettem.A terhességem nem volt zökkenőmentes mert bevéreztem többször is,és keményedett a hasam állandóan.De egészséges kislányunk született (megjegyzem 2 héttel túlhordtam ezt a hámlásából ítélték meg az orvosok)Most ismét gyerekünk lesz és még az elején vagyok,de nem gondolok rosszra.Próbálok sokat pihenni,és majd gyakrabban járok orvoshoz.
2008. szept. 20. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 21. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!