36 év körüliek! Mennyi idő próbálkozás után sikerült teherbe esnetek a az elsövel? Mi a férjemmel nem rég keztük a baba projektet.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 13:53
11/18 anonim válasza:
Én 35 vagyok, nekem ugyan van már egy gyerekem, aki elsőre sikerült 25 évesen. A másodikkal pont 1 éve próbálkozunk.
12/18 anonim válasza:
36 èvesen,a fogamzásgátló abba hagyása utan 3 hónapra terhes lettem. 10.hétben sajnos elvesztettem.7 hónap szünet...,nem sikerült. Egy hónapja elkezdtem inni a málnalevél és palástfüteát, középidöben clearblue ovuteszt az elsö pozitiv napon voltunk együtt. Együttlét után félóras pihi,párna a derekam alatt.És ma pozitivat teszteltem...
13/18 anonim válasza:
4 hét 2napos.Most várom a 2. tesztet,hozza a párom.
14/18 anonim válasza:
Előttem szólónak is gratulálok:))
15/18 anonim válasza:
35 évesen, 1 hónap Elevit szedés után rögtön sikerült!
16/18 anonim válasza:
Én 33 vagyok, és egyetlen egy nemvédekezés után terhes lettem :)
17/18 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek.
Sok a 33 éves , nagyon örülök, és ha jól láttam van valaki akinek ráadásul szinte akkor sikerült amikor nekünk.
tagnapi 14:34-es és 15:14-es is én voltam
4hét 3 napos, 33 éves
18/18 anonim válasza:
26 voltam amikor az elsővel lettem terhes a második hónapban síkerült.
33 évesen 2 hónap után a második baba jött.
34 évesen egyetlen alkalomból síkerült a 3. babánk, aki sajnos nem születhetett meg.
Most 35 vagyok és mindennél jobban vágyok egy 4. babára, de még nem fogtunk hozzá, még nagyon fáj a babánk elvesztése. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy a baba összejön- e egyáltalán majd?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!