Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiskabát szeretnénk lehetek...

Kiskabát szeretnénk lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Borax-glicerin ecsetelőt használok 2 napja. Tegnap volt ovulaciom és párommal együtt is voltunk utána megint használtam de akkor csak kívül bekentem. Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek károsítja a spermakat? Vagy lehet még baba? Persze már előtte is együtt voltunk úgyhogy nem csak az ovulacios napon.

2016. febr. 27. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, te direkt trollkodsz, vagy tényleg fogyatékos vagy?
2016. febr. 27. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem tudod mi bajod,felállítod magadnak a diagnózist orvos nélkül,veszel rá valami sz@rt,kenegeted,a pároddal gumi nélkül nyomjátok,tehát ő is fertőzött a gombáddal(vagy mivel) és még gyereket is akarsz.WTF???Nem vagy normális!Felelőtlen idióta vagy,remélem nem leszel terhes.Mert ez nem a spermának árt,kicsi csillagom,hanem konkrétan a 'kiskabátnak".
2016. febr. 27. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Na már gyorsan a nevét is levette! :D Hát halok meg! :DDD
2016. febr. 27. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
92%

Esküszöm csak ültem és néztem ki a fejemből hogy mi köze a kiskabátnak a terhességhez???

Aztán továbbolvasva és megértve felnyerítettem!A 4 hónaposom is felkelt rá..Jesszus de jól indul a napom!:D

2016. febr. 29. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!