Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen ez a teszt?

Szerintetek milyen ez a teszt?

Figyelt kérdés

Ez szellemcsíkos? Tegnapra "nem vártam".

[link]

[link]

2010. ápr. 1. 06:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
nem tudom. az a baj, hogy nem tűnik színesnek. és ha nem színes, akkor szellemcsík. de remélem csak én látom rosszul.
2010. ápr. 1. 09:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

én ez óta a kérdés óta nem merek semmit mondani, tutira mondtam volna, hogy halvány pozitív. és mások is. és kiderül, hogy nem az volt...

2010. ápr. 1. 09:12
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozi! Bárcsak nekem lenne már egyszer legaláb ilyen.
2010. ápr. 1. 09:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtt , szerintem az is pozitív volt, de lehet hogy korai vetélés lett
2010. ápr. 1. 11:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

11:31

de nem. mert azt írja, hogy valamikor tesztelt még. az már negatív volt egyértelműen. és utána nemsokkal jött meg neki. ha korai vetélés lett volna, akkor annak is pozitívnak kellett volna lennie, nem?

2010. ápr. 1. 11:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
11:31-es vagyok, lehet hogy igazad van ehhez annyira nem értek, de én is pozitívat mondanék arra is , meg a kérdező tesztjére is, Én is hasonló cipőben jártam járok, mert tegnap előtt olyan halvány csíkom volt , hogy utánaolvastam ezeknek, és ott pl azt írja , hogy ha nem erősődik a csík az ilyen halvány eseteknél akkor az nem pozitív. Az enyém úgy néz ki egyre sötétebb, de nem akarom elkiabálni :))))
2010. ápr. 1. 12:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, ha nem ágyazódott be rendesen. Akkor nem tud annyi annyi hcg-termelni, ezért gyorsabban kiürül. Nálam is volt olyan, hogy +, másnap megjött és a teszt már teljesen- volt sajna. De a kérdezőnél nem ez a helyzet.
2010. ápr. 1. 15:51
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi! Az előzőt 11:33-nak írtam, mint tapasztalat.
2010. ápr. 1. 15:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, vettem egy Clearblue digitális tesztet és - lett :(
2010. ápr. 1. 18:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én vagyok az a delikvens aki pozit tesztelt és csatolták is a kérdésem!

Hát igen,másnap reggel újra teszteltem egy másik fajtával és totál nega lett!

Neked is szépen néz ki a teszt,pozinak mondanám!

A clearblue azért lehet nálad negatív mert nem olyan érzékenységű!De ez a legtutibb teszt azt mondják!

Nálam a vaterás is volt már halvány csíkos,a corax is és a medi-lab is!Fúúj,ezeket többet nem használom!

2-3 nap múlva csinálj eg teljesen más fajtát,ha van baba akkor erősebben kell majd látszódnia!!

Nagyon odaszorítok neked! :D

2010. ápr. 1. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!