Ma volt a párom 11 hetesen de nem vették el neki a babát. Haza küldték. Hétfőre van előírva befekvésre. Beteges amit csinál ugye?
Szerintem te vagy a pszichopata, nekem sem kellene gyerek tőled, idegbeteg vagy.
Biztos nem véletlen nem akarja már.
A másik oldalt is jó lenne "hallani", mert csak úgy nem fog megváltozni a véleménye egyik percről a másikra.
Ki kellett valamivel provokálnod.
Egyrészt orvos nem bírálja felül (nem is teheti) a nő döntését. Ha megvannak a papírjai és a befizetett csekk, akkor elvégzik a műtétet 12. hétig. Kérdezés nélkül.
Másrészt ez egy nagyon nehéz kérdés (régen tettem fel erről kérdést), hogy egy férfi kényszeríthet-e egy nőt terhességre és szülésre, ha a nő nem akarja. Mert te ezt tennéd. Nincs jogod a teste felett dönteni, márpedig kell hozzá a teste, hogy megszülessen az a gyerek.
Ha ő nem akarja, akkor nem hordja ki, és nem szüli meg. Ilyen a magyar jog.
Neked meg majd lesz egyszer egy épeszű nőtől gyereked.
Gondolom 14-17 évesek vagytok és jön a sokadik gyerek, munka és pénz nincs, nem is akartok dolgozni (mert az útszélre kiállás az nem munka). Mint a nyulak, de azok se az óvszert, se a tablettát nem ismerik.
Éretlenek vagytok, nemhogy szülőnek, az életre is, magatok is félig felelőtlen gyerekek, minek nektek gyerek?! Vagy úgy, drogozott és fél, hogy nem lesz egészséges a baba? Előbb kellett volna gondolkodni.
tegnap írtad, hogy 3 hete eldöntötte, hogy elveteti. de mit tett a 3 hétben? elintézte a papírokat vagy csak magában gondolkodott??? és ma miért ment be a kórházba? csak úgy?
fura egy történet...
Meggyorsíthatják a dolgot, simán.
Itt a másik fél meg sem tudja magát védeni, ez hol igazságos?
Nem is ismeritek az előzményeket..szerintetek miért nem akar ettől a férfitól már gyereket? Csak úgy?
Na persze..valamivel tett ezért.
Nem kell sajnálni ezeket a mártírkodó embereket.
Mindjárt megsajnálom, készítem a zsepit..
Csak a nő dolga védekezni?:D A pasi hol volt akkor? :D Húzzál gumit barátom..gyógyszer mellett azt is lehet néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!