Van esély arra hogy még is terhes vagyok?
Figyelt kérdés
január 15-én volt utoljára menstruációm, 23-án együtt voltunk a párommal amikor is peteérésem volt és nem védekeztünk. Azóta nem jött meg viszont a terhességi tesztek negatívak.2016. febr. 24. 21:12
11/16 anonim válasza:
Február elején persze, hogy negatív volt a teszt...Azóta miért nem teszteltél?
12/16 A kérdező kommentje:
megnéztem a tesztek leírásánál hogy kb melyik mennyi idő után mutatja ki és mivel mind negatív volt így gondoltam akkor biztosan nem vagyok terhes ezért nem teszteltem azóta. Az orvosnál csak 2 hét múlva van időpont. Ha most tesztelek az már délután is kifogja mutatni vagy szintén csak reggeli vizeletből csináljam?
2016. febr. 25. 18:48
14/16 anonim válasza:
Most olvastam, hogy február elején teszteltél utoljára, ami talán még korai volt. Ha viszont most tesztelsz (bármelyik napszakban), nagy valószínűséggel biztos eredményt kapsz.
15/16 anonim válasza:
Már nyugodtan tesztelhetsz napközben is, ha baba van kifogja mutatnis hidd el!
16/16 anonim válasza:
Szia kéedező!
Teszteltél újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!