Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam nőgyógyásznál mivel...

Mandiga kérdése:

Ma voltam nőgyógyásznál mivel már a 72. napon járok, és mensi sehol. Csinált hüvelyi uhg-ot, ott mindent rendben talált?

Figyelt kérdés
Itthon néztem a papírom, arra az van írva, hogy normál nagyság uterus, benne vonalas endometrium, szóval a vonalas részt nem értem, és félek, hogy ez nem jelent jót. Voltam vérvételen is, mert a nőgyógyász nem zárta ki a méhenkivüli terhességet, ami szerintem nincs. Néztek hcg mindent, meg vizelet cukor, és még valamit, de azt elfelejtettem. Megyek vissza, de addig is ezen rágódom. Vezetek görbét, tegnap leesett a hőm, és ma reggel még azt gondoltam, talán mégis ovu lesz, mert ma feljebb ment. Tudom, hogy ez pár nap múlva fog kiderülni?
2016. febr. 24. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Egyébként ennyi késésnél ha méhen kívüli is lenne, azt meg kellett volna tudni állapítani.

2016. febr. 24. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia. Vonalas endometrium az jot jelent. Marmint teljesen normalis. Akkor lenne gond ha elmosodott lenne. Ez a meh izomzatanak es nyalkahar.tyajanak hatarat jelenti.
2016. febr. 24. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves első válaszoló. Én is úgy gondolom, ha méhen kívül lenne, akkor már kellene valamit tapasztalnom, de semmi.

Hőt vezetek, tegnap leesett, én ovura gyanakodtam, de ma számomra az is kétesélyes lett. A kérdésem az endometrium volt, hogy miért vonalas, mert ilyet még nem hallottam, és soha nem szerepelt papíromon.

2016. febr. 24. 21:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló. Akkor a vonalas az jó? Nem jelentheti azt,hogy nincs, vagy vékony? Már kezdtem megijedni. Sokat késik, ráadásul 25 naposak voltak a ciklusaim. A hőm elég fura eddig, de tegnap leesett nagyon, és gondoltam az ovura. Mindenesetre a vérvételből bajom nem lehet, legalább valamit megtudok, és az orvos végre foglalkozik velem.

Elképzelhető, hogy ennyire késői ovum lenne? Nem baj, csak legyen, mert akkor van peteérésem. Minden rosszra godnolok én már. :(

2016. febr. 24. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem egyébként 28 napos ciklusok mellett 5 hét 5 napos terhesség idején hívott UH-ra a doki, amikor sok dologról beszélgettünk és annyit mondott, hogy az első ilyen viszonylag korai UH-t azért csinálja többek között, hogy kizárja a méhen kívüli terhességet. Ráadásul tudtommal a terhességi teszt azt is kimutatná.

(#1)

2016. febr. 24. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy a teszt kimutatná, még ha méhen kívüli is lenne. Nincs baba, én most ovura gondolok, de pár napot megint várhatok, hogy tényleg ovu-e vagy csak a szervezetem szórakozik velem.

12-én volt egy egens, predictor, és facelle nagyon halvány tesztem. Most meg negatív az összes hcg teszt. Én arra gondoltam, hogy a megemelkedett LH miatt, mivel érzékeny tesztekről van szó, és nem csak nálam mutatják az ovu közeledtét. Viszont ha méhen kívüli, akkor most is poozi tesztjeimnek kellett volna lennie, de az nincs.

Erről volt is egy kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. febr. 24. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo! Igen ez Jo. Ha nem tudta volna elkuloniteni vagyis nem "latta volna a vonalat" akkor lenne komoly gond. Daganatra utalna. De igy ez teljesen normalis. 2 #valaszolo vagyok. Olvastam az elozo kerdesed..remelem Minden rendben lesz es teljesulnek a vagyaid. Nem lehet, hogy volt egy kemiai terhesseged es az zavart most be?
2016. febr. 24. 22:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a válaszod. Meg mondom őszíntén,hogy nem tudom. Október 8-án volt egy halvány one step tesztem, 9-én negatív, majd 10-én megint halvány volt, és 13-án megjött. Azelött pontosan reggel megjött, nem volt semmi gondom.

Esetleg lehet,hogy az kémiai volt? Én gondoltam rá, hogy a tesztek becsaptak, de mikor pozi lett, akkor még megcsináltam 4-et és mindegyik olyan volt, másnap meg negatív, harmadnap 4 teszt ismét pozi, negyekik nap meg negatív. Ezen most én is elgondolkodom, hogy ott akkor történhetett-e valami. Szeretnékmég egy babát, és ez az egész most megvisel, de bízom és reménykedek, hogy összejön. :)

2016. febr. 24. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hat nehez igy utolag megmondani. Remelem orvosi eredmenyeid rendben lesznek es a kovetkezo honapban szep pozitiv teszted lesz!
2016. febr. 25. 14:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is ezt szerettem volna. Hcg eredményem 1.5 lett, nem baba, dehát ezt tudtam. 41 éves vagyok, ma voltam az eredményért, a doki teljesen leírt, szerinte normális, hogy nem jön meg. Teljesen kivagyok. :(
2016. febr. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!