Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Lehetek terhes,...

Mit csináljak? Lehetek terhes, ha még szoptatok?

Figyelt kérdés

tegnap együtt voltunk párommal és most nem védekeztünk.

esemény utáni tablettát nem vennék be, mert sok hormont tartalmaz és átmehet a tejbe is. mit csináljak? lehetek terhes? segítsetek

2010. márc. 31. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
lehetsz. ha eseményutánit nem akarsz, akkor csak annyit tehetsz, hogy vársz
2010. márc. 31. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos lehetsz terhes. A szoptatás nem zárja ezt ki, bár az igaz, hogy kisebb a teherbe esés valószinüsége. Egyetértek az előzővel, most semmi más teendőd nincs mint várni, és reménykedni.
2010. márc. 31. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Van már menzeszed? (amúgy csatlakoznék az előttem írókhoz) nekem sajna olyan hamar lett, amilyen hamar csak lehetett:S és nem is lepődtem meg a menzesztől, mert a peteérés összes jelét felfedeztem magamon, tudtam, hogy beköszönt a menzesz.. Viszont két barátnőmnek nincs még meg, és nem is esnek teherbe, pedig szeretnék hamar a következőt! az egyik 14 hónapos babával,a másik 7.5 hónapossal!
2010. márc. 31. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:

már volt mensi szerűség , de nem olyan igazi többnapos rendszeres.

remélem , hogy nem ...

2010. márc. 31. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
amíg szoptattam, nem jött meg, 10 hósan választottam el, utána se volt szabályos a ciklusom sokáig, és a tesó se akart jönni. alkati kérdés, nincs kizárva, legközelebb jobban vigyázzatok!
2010. ápr. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!