Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt elött 5 nappal barna...

Nemvárt elött 5 nappal barna folyas, derek es hasfájás?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni a babával. Masodik baba lenne,az elozobel 6nappal elotte mar fajt a mellem es 4 nappal elotte pozi tesztem lett de barnaztam szinte rögtön a tesztelés utan. Utrot kaptam ra de sokaig barnaztam. Mot nincs mellfajdalom csak a batnazas es a derék es hasfájás. Csinálok holnap egy tesztet. Szerintetek ez igy lehet megint baba hogy a tobbi tünet nincs?volt mar igy valaki? Felek hogy megint harmatoma mert az előzővel az volt.

2016. febr. 21. 18:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Regota probalkoztok? A barnazas miatt orvoshoz kene menni ha mindig van menzi előtt vagy utan! Hormonokat kene nezetni. En hzolnap megyek bar nem ez miatt hanem utrot iratbi hogy mar legyen itthon ha kell de említem neki ezt is. Egyevkent ne idegeskedj!!! Nekem is voltak kudarcaim. Egy baba elment. Műteni kellett vele sajnos es a műtét utan sok bajom volt. Aztán jott a próbálkozás a masodikkal. Mindrgyiknel kis naplót vezettem. Mara mar élmény visszagondolni ra es ujra olvasni. Ezek a leggszebb hónapok sikeres vaggy sikertelen az mindegy de mikor összejön hidd el szep probalkozod emlékek lesznek ezek!!!es a barnazas meg nem biztos hogy nem lesz baba
2016. febr. 23. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm a bíztatást! Igrn sajnos pár hónapja 5-4 nappal a nem várt előtt elkezdek barnázni. Alig akar megjönni. 9 évig szedtem fogamzásgátlót. Most 9 hóbapja hagytam abba és kb fél év után kezdett megborulni a menzeszem. Most elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát. Az elvileg nagyon jó helyre rakja a ciklust. Szedtem már de akkor mèg nem voltunk rajta a baba projekten! Úgyhogy remélen beválik:)
2016. febr. 24. 18:17
 13/14 A kérdező kommentje:
ma en is azt kaptam a dokitol azaz premens tablettat de baratcserje igazabol az is. es utrot is irt amit mar a ciklus masodik feletol kell szednem. szerintem egy doki megnezhetne teged is a barnazas miatt. lehet hogy neked is ptogeszteron problemad van.
2016. febr. 25. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen én is arra gyanakszom. A márciust még bepróbálom baba téren ezzel a kapszulával. Ha mkst se jön össze akkor irány doki. Nincs kifogás:/
2016. febr. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!