Kis méretekkel rendelkező férfi is termékeny?
Nem igazán értem a kérdésed?! a teherbeeséshez védekezés nélküli együttlét kell, oly mindegy hogy 10 vagy 25 cm-es a szerszám 😀😀
Ha régóta próbálkoztok, akkor az nem a mérete miatt sikertelen..
Maga a here az átlagában hasonló méretű. Én ezen akadtam meg. A herezacskó az, ami más és más tud lenni.
Vagy talán orvosi eset? Sajnos volt olyan ismerősöm akinek orvosi eset miatt kicsi volt a pénisze és hatalmasak voltak a heréi-herezacskója. felvizesedett, valami váladék volt felgyülemve. Lehet a sperva, asszem valami... műteni kellett neki, és addig neki se ment a gyereknemzés.
Nincs összefüggés :)
Férjem tekintélyes mérettel van megáldva, mégis termékenységi problémákkal küzdünk, többek közt azért, mert sajnos folyton kiújul a varicocele nála (ez a herezacskóban egy vénás tágulat, hiába műtötték, és mivel nem áramlik úgy a vér, ezért romlik a sperma minősége/mennyisége).
köszönöm a válaszokat.
még nem kezdtünk el próbálkozni,csak filozofálok minden hülyeségen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!