Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő alatt lehet teherbe...

Mennyi idő alatt lehet teherbeesni a méhpempőtől?

Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
A méhpempőtől szerintem sose...
2016. febr. 18. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nos, inkább egy férfit keress, azzal sokkal nagyobb esély van
2016. febr. 18. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

:-) méhpempőtől???

Én inkább a spermát ajánlanám!

2016. febr. 18. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
összekeverted a spermát a spórával :)
2016. febr. 18. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Ezek a rohadt genetikailag módosított sz@.rok!! Egy-két zöldségtől beteg leszel, most meg kiderül, hogy a méh pempőtől meg terhes... Mit lehet akkor nyugodtan fogyasztani?
2016. febr. 18. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Hol lehet ilyen méhpempőt venni? nekem is kellene...
2016. febr. 19. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Kicsit magas labdát dobtál fel a kérdés félreérthetősége miatt,ezért a válaszok is viccesek :D

Nekem nem sikerült a méhpempő szedésével a férjemtől teherbe esni.Van aki pozitívan ír róla,de ha más gond is van akkor érdemes inkább egy orvost felkeresni,aki a megfelelő kezelést adja.

2016. febr. 19. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

A méhpempő elvileg vastagítja a méhnyálkahártyát, így a beágyazódásra van jó hatással. DE! Azért írom, hogy elvileg, mert pl. nekem semmi hatással nem volt, sőt, mikor szedtem , vékonyabb volt az Uh-n a méhnyálkahártyám mint alapban. Szedtem simán is, mézzel keverve, és kapszula formájában is. Szóval szerintem embere válogatja, kinek a pap, kinek a paplan.

Sok sikert! :)

2016. febr. 20. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nagyon megzavarta a ciklusomat, mar ovu után 2 nappal elkezdtem pecsetelni, amikor fogyasztottam. Lehet, hogy tenyleg azert, mert megnövelte a nyalkahartyat, es nekem hátrahajló mehem van, igy nagyobb az esélyem a pecsetelesre is. De mar nem fogyasztok semmi "csodaszert", es magátol helyrejött a szervezetem, ciklus kozepen van peteeresem, es 2-3 napig nagyon enyhén pecsetelek, majd megjön. Nálunk sajnos a paromnak vannak gondjai a katonákkal... De jár orvoshoz, ugyhogy reménykedek a javulasban.
2016. febr. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!