Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az hogy akik felelőt...

Miért van az hogy akik felelőtlenül szexelnek és nem szeretnének gyereket azoknál összejön, akik pedig tényleg szeretnének és próbálkoznak azoknak meg nem sikerül?

Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 12:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igazat adok az előttem válaszolónak! Kegyetlen az élet. Egy csomó olyan ismerősöm van, akik a mai napig is lombikra várnak, mert nem jön össze, és van jó pár olyan is, akinek a háta közepére nem kellett volna, mégis "csak úgy" besikerült. Én személy szerint, 11 év küzdelmen vagyok túl gyermekre várva, 8 sikertelen lombik, és két vetélés után, most talán ránk mosolygott a szerencse....Remélem így is marad. Nagyon meg kellett küzdeni ezért a kis életért!!!
2016. febr. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!