Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma lefekudtunk a baratommal,...

Ma lefekudtunk a baratommal, ovszerrel vedekeztunk es bennem ment el. Vegyek 72orasat?

Figyelt kérdés
Amikor mar vege lett az aktusnak akkor kivette belolem es lattam hogy tele van a gumi ondoval.Szeretkezes utan toltottunk bele vizet de nem volt lyukas.Nagyon felek erdemes esemeny utanit vennem?

2016. febr. 14. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Uh szegény "pasid" mennyire élvezheti a szexet.... 72órás eseményutáni, még egy elefántnak is elég lenne, te meg csak ugy kapkodnád be?! Sírok ;D
2016. febr. 15. 06:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kéne még csinálnod. Komolyan. Ez a nem normális kategória. Ha ennyire félsz élvezni se tudod. Én is a korrekt védekezés mellett szoktam érvelni mindig és ez az. A 72 órás tabletta egy ilyen együttlét után nem indokolt. Csak azt jelzi, hogy nem vagy erre felkészülve. Túlstresszeled és így a lényeg veszik el.
2016. febr. 15. 07:27
 13/14 A kérdező kommentje:
De engem az zavar hogy ugye gumi volt rajta es elment bennem es utana meg lokott parat rajtam.majd utana kivette es mondta h o mar elment.es felek h lehet kicsuszott vakahol
2016. febr. 15. 07:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha erre vagy kíváncsi: igen, nem kéne egy másodperccel se tovább csinálnia, miután elment, mert ha már bent a cucc, nagyobb az esélye annak, hogy kiszakad, kifolyik..stb.

Ha elmegy, akkor azonnal, még teljesen merev állapotban ki kellene húznia úgy, hogy fogja az óvszert a farka tövénél, hogy le ne csússzon.

Igen, így lenne helyes.

De nem történt baj, így most felesleges a 72 órás.

Legközelebb "koppints az orrára", hogy úgy csinálja, de ennyi.

És az is igaz, hogy így nem tudod felszabadultan élvezni a szexet, amíg ennyire félsz. Várnod kellene még.

Van ilyen. Én is egészen addig túlidegeskedtem a dolgot, amíg nem lettem kicsit idősebb, és már nem fenyegetett az, hogy a szüleim elé kell állnom, ha túl korán becsúszik egy gyerek.

Egyébként még mindig inkább idegeskedj túlontúl, minthogy felelőtlenül ne védekezz megfelelően.

2016. febr. 15. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!