Látjátok a 2. csíkot a tesztemen?
Figyelt kérdés
3 napja jóstesztelek,azok szépen erősödnek bár ugye erre nem lehet alapozni. Viszont így a 12.dpo-n bepróbálkoztam egy hcg-vel is!
2016. febr. 13. 07:23
11/19 anonim válasza:
Valami van ott, de pozitívnak még nem merném mondani. Drukkolok, hogy az legyen. :-)
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ :)
Azért teszteltem,mert elmúlt MINDEN bajom ami eddig volt. Menzesz előtt mindig fájt a mellem,fent volt a gyomorsavam,állandóan ettem volna.
Most is volt,de minden bajom elmúlt úgy 3-4 napja! Pedig tünetmentes menstruációm még nem volt. :)
Remélem nem most lesz!
2016. febr. 13. 13:46
13/19 A kérdező kommentje:
Teszteltem most :) jobban látszik a 2.csík :))
2016. febr. 13. 14:38
16/19 anonim válasza:
ezen már itt latszik. gratulalok!
17/19 A kérdező kommentje:
Remélem nem csap be a teszt :)
Köszönöm szépen!!!
2016. febr. 13. 16:49
18/19 A kérdező kommentje:
Tiszta fura,de komolyan mondom nőtt a mellem.. 1 hete még nem buggyant ki a mellem a melltartóból. De lehet h csak híztam :)
2016. febr. 13. 16:50
19/19 mandiga válasza:
Ha van még teszted, tesztelj holnap meg holnapután is. Én is látom, nagyon halvány, de ott van. Én is így vagyok mint te, őszíntén megmondom én nem bízok benne, egens tesztkazettás, félek, hogy engem becsap. :(
Neked nagyon drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!