Lehetséges az aktus után 8 nappal halvány + teszt? Nem korai?
Figyelt kérdés
Enyhe émelygéseim vannak ma,a melleim nagyobbak s érzékenyek.Tudom nagyon-nagyon korai,de gondoltam vszek 1 tesztet.Infran Wiew a teszt neve és 10 p-en belűl egész halvány,rózsaszínes csík jelen meg a T alatt.Mit gondoltok?Itt a görbém:
2010. márc. 30. 14:59
11/26 anonim válasza:
Az nem baj, ha ugrál a ciklus első felében a hő, ilyenkor még bármilyen lehet, csak az ovu után kell az alaphő fölé emelkedni. Viszont, náald még csak most valamikor lehetett(vagy lesz) ovu, ezért tényleg nem értem, hogy lehet + a teszt. A teszteken kívül minden arra utal, hogy nem vagy terhes: alig vagy mensi után, illetve a hőd ingadozik. Érthetetlen. Nem akarlak rémisztgetni, de nem lehet, hogy cisztád van? (Persze nagyon remélem, hogy nincs!!!)
12/26 anonim válasza:
13.-án volt ovud!
Még nem mutathat semmit a teszt!!!
13/26 anonim válasza:
A 9. napon biztos,hogy nem!
Tedd már fel légyszi a múlt havi görbédet.
14/26 anonim válasza:
nekem is volt halvány pozi ennyivel előtte,de nem volt baba (valszinűleg hibás volt a teszt)
16/26 anonim válasza:
hát. nem túl biztató a múlt havi görbe sem. de természetesen nem feltétlenül betegség okozza, adódhat mérési hibából is. de nagyon lapos. leszámítva a 21. napon a kiugrást
17/26 A kérdező kommentje:
A kiugrás oka hogy előtte való napon belázasodtam s annak hatására történt...Tény hogy lapos,én is annak láttam,de a mostani is gondolod hogy nem jó?Ma is feljebb ment 1 tizedet,vagyis 36,8 volt a reggeli hőm.Na, majd meglátjuk,lehet hogy nektek van igazatok,majd kiderűl,csak kiváncsi voltam h lehetséges-e? Én is furcsáltam,de a remény hal meg utóljára.Cisztám meg ilyesmi hál Istennek nincsenek,lehet h tévedett a teszt,de jól csináltam az biztos...
2010. márc. 31. 09:49
18/26 anonim válasza:
én hiszek a jónás módszerben, és aszerint lehet máskor is peteérésed, mint az előírt. ki tudod számolni a jónás napjaidat, amikor még termékeny vagy a rendes időszakon kívül. Ha azt adja ki, amikor a hőd mutatja - rögtön a mensi után - akkor lehet, hogy mégis baba, és nem tévesek a tesztek
19/26 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy kell kiszámítani.Tudnál segíteni?
2010. márc. 31. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!