Gyermeket szeretnék, kisfiam még szopizik. Így is összejöhet?
Figyelt kérdés
Császárral szültem egy éve,kisfiam még szopizik.Szilveszter óta próbálkozunk kistesóval(nem túl rég). Érdekelne azok anyukák véleménye akik így estek nteherbe hogy volt e valami különös érzésük. Nekem feszül a hasam alja meg szúrkál.Nem rég múlt el.Kíváncsi vagyok vajon mennyire könnyen eshetek így teherbe?!2016. febr. 12. 12:07
1/4 anonim válasza:
Könnyen nem, de egyáltalán nem lehetetlen.
2/4 mandiga válasza:
Én így pikk-pakk terhes lettem. Szoptattam, a picim volt 4 hónapos és terhes is lettem. Nagyon könnyen összejöhet. :)
1 év 1 hónap van köztük. :)
3/4 anonim válasza:
A 2. Hónapban sikerült :) leginkább az volt az első szembetűnő, hogy borzalmasan tejszagúnak éreztem :D igaaz közben meg is jött, de a baba megmaradt :)) 16 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen . Reménykedem benne hogy a kisteso is hamar összejön.
2016. febr. 13. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!