Gyógyszer után már 4 hónapja nincs menzim. Most hála istennek megjött. Lehet esély a babára akkor?
Figyelt kérdés
A bal oldalamon talált a doki valamit, gondolom ciszta. Remélem elment most a mensivel de ma ahogy erőlködtem nagyon beszúrt a bal oldalam és még mindig érzem. Ez baj vagy csak azért lehet mert megvan, és a ciszta fáj?? Vagy remélem nem vakbél.2008. szept. 18. 22:04
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy még a ciszta miatt fáj. Ezt csak az UH tudná megmondani.
Nekem 7 hónapja nincs menim a gyógyszer abbahagyása óta, csak egyéb gyógyszeres segítséggel tudják meghozni.
Lehet, hogy neked most már beáll, ha magától megjött, remélem, nem jársz úgy, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!