Ha később volt peteérés késik a menstruáció is?
igen, voltam már dokinál, és minden rendben! :) 6+5 hetesen voltam, akkor 9 mm-es volt és már dobogott a pici szíve! :) ez pont egy hete történ! :)
Drukkolok Neked is! Mikor tesztelsz?
húúú...hát nem tudom, hogy bírod ki addig!!! :)
amúgy, miután feltettem egy ilyen kérdést - én hőmérőztem,abból gondoltam, hogy később volt az ovum - kiderült a dokinál, hogy nem volt később az ovum, hiába a hőmérő...napra pontosan akkora volt a babó, mint amekkorának kell lennie a középidei ovuból. (28 napos ciklusom volt, 14-i ovuból fogant...pedig a hőm szerint 17-18. cn-nen volt ovum...)
Értem..én bevásároltam jó sok vaterás 60 ft-os tesztet, így nem sajnáltam lövöldözni...
Hát, mivel én úgy tudtam, hogy a 18. ciklusnapomon volt ovu, így a 11. dpo-n teszteltem nagyon halvány pozit...de a valóságban akkor az már a 14-15. dpo lehetett...utána folyamatosan teszteltem, lassan de erősödött, meguntam a vaterást, vettem egy gabrielt, az nagyon szép erős pozi volt a 13.(ami igazából valószínűleg a 18.) dpo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!