Vegulis mikorra ne varjam?
Figyelt kérdés
Utolso mensim 8-an volt, tuszorepedes 21-en. Altalaban 27-33 naposak a ciklusaim. A hom 37 folott van ez jelenthet babat is :)? Semmi mas tunetem nincs.
Lanyok, ti hogyan szamoljatok a nemvartakat ha ennyire rendszertelen a mensi?
2010. márc. 30. 12:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem ugy 10-ke körül várd.Az a 33napod,ha 33napnál nem szokott hosszabb lenni a ciklusod akkor 10-én kell megjönnie neked max.
2/4 anonim válasza:
Ha ovud 21.-én volt,akkor ahoz adj 14 napot.
Tehát 3.-re várható a menstruációd!
3/4 anonim válasza:
Elsőtől kérdezném,hogy hogy számolta a 10.-ei dátumot???
Az sehogy sem jöhet ki!!!
4/4 anonim válasza:
Úgy jött ki, hogy 33 napot adott hozzá az ut. menzihez.
De ha biztosan tudod az ovud napját -Kedves kérdező!- akkor ahhoz kell hozzáadni átlag 12-16 napot, feltéve, hogy máskor is annyi a luteális fázisod (mert eltérhet ettől is). Szóval azt kell tudni, máskor hány napra jött meg az ovuhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!