Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor milyen a méhszáj?

Peteéréskor milyen a méhszáj?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 17:59
1 2
 1/11 anonim válasza:
2016. febr. 10. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Lejjebb húzódik, puha tapintású és kicsit nyitott. Olyasmi mint mensi első napján.
2016. febr. 10. 21:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Tehát ha én alig érem el és kemény tapintású,akkor már túl vagyok a peteérésen?
2016. febr. 10. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Mi a jó rossebbért nyúlkálsz fel magadnak?? Hihetetlen, hogy milyen ostoba emberek vannak... -.-

Vegyél ovulációs tesztet, ha ennyire tudni akarod, vagy szeretkezz két-három naponta a pároddal hogy biztosra menj... De felnyúlkálni... Istenem... -.-

2016. febr. 11. 09:36
 5/11 A kérdező kommentje:

1,ovu tesztelek de nekem nem vált be.

2, 2 év próbálkozás után nem tudom így ostobáznál-e! Ne szólj bele,ha érdemben nem tudsz hozzászólni! Megy a piros kéz!

2016. febr. 11. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem értettem, hogy mások miért és/vagy hogyan nézegetik, hogy pontozták-e őket. :) Mindenesetre szánom, ha ettől jobban érzed magad, de nyugodtan, nekem ettől nem lesz rosszabb. :) Ha jól esik nyomj még rá százszor is...

Attól, hogy régóta próbálkozol, nem leszel eszesebb, csak mert a saját hüvelyedben turkálsz csuklóig... Old meg az orvossal, próbálkozzatok, sok sikert hozzá, de ez attól még ostoba dolog marad.

2016. febr. 11. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy pont fent van, puha és kissé nyitott. Egyébként nem értem mi a gond azzal, hogy valaki "magában nyúlkál". Nekem az ovu teszt használhatatlan. (Tudom hogyan kell használni, csak éppen egy ciklusban 3x pozitív), mérem a hőmet és ebben a ciklusban néztem méhszájat is. Biztos nagyon gáz vagyok.... :)
2016. febr. 11. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Lentebb van puha es kicsit nyitott :) Kerdezo ha fent erzed es zart valoszinu megvolt az ovu! Kerdes hanyadik ciklusnapon vagy?
2016. febr. 11. 18:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Miért "túrkálnék" csuklóig??!!!

Köszönöm a válaszokat! 4-5 napja nézem és mindig ugyanúgy áll. Sehova sem megy. Ràadásul el van húzódva teljesen a bal oldalra,bár ez lehet h normális:)

A 17.ciklusnapon vagyok most! Még ezután lesz ovum szerintetek?

2016. febr. 11. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Tudom már késő, de fent van es nyitott :)

[link]

2016. febr. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!