Peteéréskor milyen a méhszáj?
Mi a jó rossebbért nyúlkálsz fel magadnak?? Hihetetlen, hogy milyen ostoba emberek vannak... -.-
Vegyél ovulációs tesztet, ha ennyire tudni akarod, vagy szeretkezz két-három naponta a pároddal hogy biztosra menj... De felnyúlkálni... Istenem... -.-
1,ovu tesztelek de nekem nem vált be.
2, 2 év próbálkozás után nem tudom így ostobáznál-e! Ne szólj bele,ha érdemben nem tudsz hozzászólni! Megy a piros kéz!
Soha nem értettem, hogy mások miért és/vagy hogyan nézegetik, hogy pontozták-e őket. :) Mindenesetre szánom, ha ettől jobban érzed magad, de nyugodtan, nekem ettől nem lesz rosszabb. :) Ha jól esik nyomj még rá százszor is...
Attól, hogy régóta próbálkozol, nem leszel eszesebb, csak mert a saját hüvelyedben turkálsz csuklóig... Old meg az orvossal, próbálkozzatok, sok sikert hozzá, de ez attól még ostoba dolog marad.
Miért "túrkálnék" csuklóig??!!!
Köszönöm a válaszokat! 4-5 napja nézem és mindig ugyanúgy áll. Sehova sem megy. Ràadásul el van húzódva teljesen a bal oldalra,bár ez lehet h normális:)
A 17.ciklusnapon vagyok most! Még ezután lesz ovum szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!