Lehet baba? Két ovuláció egy ciklusban. Ikerterhesség?
Elméletileg lehet ikerterhesség, persze. Gyakorlatban meg arra van nagyobb esély, hogy egyáltalán nem vagy terhes. Most akkor tényleg érdemes azon agyalni, hogy ikrek-e? Egyáltalán mit akarsz megtudni?
Védekezés nélkül szexeltetek, tehát nyilván van esély terhességre. Ennél többet majd akkor lehet tudni ha késik vagy ha pozitív a terhességi teszt.
Ez a kérdés teljesen felesleges és értelmetlen.
Ha ennyire tudod, mert az orvos is ezt állítja, akkor minek tetted ki a kérdést...
Egyébként a többi találgatás és pont ilyen értelmetlen és ostoba dolog...
Nézd, nekem minden menni előtt terhestüneteim voltak, még a cicim is változott. De nem voltam terhes
Amikor végre sikerült, az volt az egyetlen hónap, amikor semmi tünetem nem volt, sőt még a tesztet is csak négy napra a menzikimaradásra csináltam meg. Abban a hónapban iszonyat sokat túlóráztam, nem volt időm a babaprojektre gondolni.
Lehet, hogy terhes vagy, lehet, hogy nem. Bármit is csinálsz, hétvége előtt nem tudod meg.
7. válaszoló vagyok.
Én együtt érzek veled, sok negatív teszt előzte meg az én pozitív tesztemet. De mi nem tudunk segíteni. Csak a teszt tudja kimutatni, sikerült-e vagy sem. Én annyira rengeteget teszteltem, ovut is, terhességet is. Feleslegesen. De én is már menzi előtt tudni akartam az eredményt. Hát nem jött be.
Ilyenkor ha feleslegesen bíztatunk, az sem jó, hidd el.
Előbb-utóbb neked is sikerülni fog. Lehet most, lehet később. Én is tudom, hogy nehéz kivárni, de nincs más választásod.
Sok sikert! Majd írd meg az eredményt.
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!