Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 8-ra nem várom. Kb....

Március 8-ra nem várom. Kb. egy hete szurkál a méhem,2 napja néha belenyilall. A mellem egy hete érzékeny, fájdogálnak és másfél hete fél óránként pisilnem kell, de általában kevesebb mennyiséget. Lehet ez beágyazódás?

Figyelt kérdés
1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mensi előtt soha nem tapasztaltam ilyen tüneteket. Felfázás nincs, mert pár napja kaptam meg labor eredményem (vér+vizelet) és teljesen rendben van (más okból készült a laborvizsgálat).
2010. márc. 30. 05:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nah nekem is a has szúrka meg van és néha olyan menszi érzés is van..a melleimbe csak nagyon néha nyilal..jjóó lenne ha baba lenne!!mi 9 éve várunk rá!!
2010. márc. 31. 12:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Szorítok nektek! :)

Nekem annyira fáj a mellem, hogy nem nagyon tudok hason feküdni. Minden más tünet meg van még mindig, a mensi szerű érzés tegnap óta, de csak enyhén. Most rendeltem öt terhességi tesztet, jó lesz vagy most, vagy máskor, ha most mégis megjönne. A legérzékenyebbet vettem, szerinted mikor merjek egyet felhasználni?

2010. márc. 31. 15:38
 13/19 anonim ***** válasza:
hát szerintem a nem várt napjánál hamarabb nee..nagyot csalódhatsz!!tudom idegölő a várakozás!!nekem gyengén fájogat a hasam és mégis olyan mintha a combomba is hatna..nah majd látjuk..holnap írok(KITARTÁÁÁS)
2010. márc. 31. 19:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! érdeklődök,hogy érzed magad?
2010. ápr. 3. 21:53
 15/19 A kérdező kommentje:

Tegnap, 1 héttel hamarabb, iszonyatos görcsökkel sajnos megjött... :(

Te hogy érzed magad?

2010. ápr. 4. 06:36
 16/19 anonim ***** válasza:
sajnálom!! nekem a hőm ami nagyon ingadozik és sztem nekem is menszi lesz..amúgy még ünnepek előtt vettem tesztet és az negatív lett de lehet korai volt még..menszi még nekem nincs de jön az majd a napokban! De megírom..
2010. ápr. 6. 07:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Drukkolok, hogy mégis baba legyen a dologban! :)
2010. ápr. 6. 08:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy érzed magad? én tegnap egész nap barnáztam de ma már semmi..a hőm leesett mára..tehát sztem esélytelen hónap..utolsó voltam
2010. ápr. 7. 08:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha most nem jött össze a baba, akkor se add fel! Én sem adom fel, ebben a hónapban mensi közepe óta kétnaponta vagyunk együtt, de van, hogy egy nap kétszer is. :) Fizukor veszek cickafark füvet és palástfüvet, valamint szedek vitamint. Én érzem, hogy hamarosan beköszönt a gólya! Te se add fel, próbálj meg ne görcsölni a dolgon! :)
2010. ápr. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!