Azt olvastam, hogy az elejében (nem tudom a pontos meghatározást) is vannak életképes spermiumok. Mekkora az esély a teherbesésnek?
Figyelt kérdés
2007. nov. 11. 11:34
1/5 anonim válasza:
ugyanakkora, mint közösüléskor, és előnedv magyarul.
2/5 anonim válasza:
Sokkal kisebb az esélye, mint rendes közösüléskor, mert az előnedvben kevesebb spermium van, és a teherbeeséshez kell egy bizonyos számú spermium. De elvileg így is lehetséges teherbe esni.
3/5 anonim válasza:
most akkor én erre azt mondom hogy nem csak elveleg lehetséges,hanem gyakorlatilag is és nem előnedv hanem előváladék.és én is az elváladéktól lettem terhes.az első válaszolóval értek egyet,ugyanakkora,mert van spermium tartalma,és a megtermékenyüléshez 1 himivarsejt is elég
4/5 anonim válasza:
Az esély mindeképp megvan, persze csak ha te is a termékeny időszakodban vagy együtt a pároddal. :-) Gondolom, azért kérdezed, mert te még nem szeretnél gyereket, akkor viszont komolyan érdemes a partnerednek "Hatvannál kiszállni".
5/5 anonim válasza:
kevés mert annak a síkosság a szerepe minimális benne az ebihal tartalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!