Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gumival védekeztünk. Lehetek...

Gumival védekeztünk. Lehetek terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ha gumival védekeztünk és nem lett semmi baj, itt azt értem hogy nem szakadt el,akkor nem lehetek terhes ugye?

Ez volt az első alkalmam. Mégis nagyon izgulok hogy mivan ha terhes vagyok.

19/l

2010. márc. 29. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg mindenre van esély, de gyakorlatban nagyon nem valószínű.
2010. márc. 29. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizzal benne,hogy nem tortént semmi baleset,foleg,ha ciklusod vagyis a peteérésed nem ebben az idoszakban volt.
2010. márc. 29. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:
2-3 nappal előtte múlt el a menzim. az úgy jó?
2010. márc. 29. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor biztos,hogy nem vagy terhes,ha 2vagy 3 nappal volt elotte a menszid.A menszesz utan a 12ik naptol kezd veszélyessé valni,attol fugg a peteérés mikor kovetkezik be.
2010. márc. 29. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek nem vagy terhes nyugi.És hogy előtte múlt el a mensid, így pláne.Igaz én védekezés nélkül voltam a párommal, mensi utáni napon mégis terhes maradtam!!!!!!Szóval ez is nagyon ritkán előfordul.
2010. márc. 30. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!