Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A palástfű tea miatt nem jön meg?

A palástfű tea miatt nem jön meg?

Figyelt kérdés

Semmi mensi előtti tünetem nincs, és már 3. napja késik. Az kb kizárt, hogy baba legyen a dologban, mert szombat reggel voltam nőgyógyásznál és gondolom látott volna vmi jelet, ha terhes lennék. Sajnos nincs petérésem, és progim is alacsony volt a 22. napi vévételen (pont ebben a ciklusban nézték meg).

A hőm sem maradt fent sajnos, ezek alapján kb 0% esélyt látok a terhességre, de akkor miért késik vajon? A tea miatt? Az előző ciklusom 27 napos volt, és a mensi előtt egy hétig barnáztam és görcsöltem. Most se barnázás, se gölcsök, még a kedvem is elég jó. Ezek a teák miatt lehetnek?

2016. febr. 8. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem egy hétig nem jött meg miatta, szóval szerintem igen. ha abbahagyod akkor megjön.
2016. febr. 8. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor hagyjam abba? Amúgy mindig émelygek tőle, csak azért küszködöm le a vhogy a torkomon, mert nagyon alacsony a progim és a méhnyálkahártyám is vékony, szeretném, ha javulna vmi tőle. Elvileg a menszeszig kellene inni, nem? Barátcserjét is szedek, illetve ma inofolic port is elkezdtem nőgyógyász javaslatára.

Ciklus 1. felében cickát ittam.

2016. febr. 8. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
én is ugyan ezért ittam, de nem jött meg tőle, abba kellett hagynom. de pozitív teszt után ittam amíg nem kaptam progipótlást. szerintem hagyd abba, mert ezért nem jön meg.
2016. febr. 8. 15:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha jól értem, akkor neked már sikerült, gartaulálok! :)

Végül mi volt ami segített és hányadik próbálkozós hónapban?

2016. febr. 8. 15:21
 5/8 mandiga ***** válasza:
Én is ittam a palásfű teát, majd nem jött meg. Már 25 napja abbahagytam,és még mindig nem jött meg. Én már nem tudom mire gondoljak. :(
2016. febr. 8. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
igen, 12 hetes vagyok, 8. hónapban closti segített.
2016. febr. 8. 20:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Mandiga, teszted negatív lett? 25 nap késés már majdhogynem egy kimaradt ciklus :(

Ma már nem iszom én se a palástfüvet, de még nincs semmi mensi előtti tünet, reggeli tesztem negatív.

Dokihoz csak hétfőn megyek.

2016. febr. 9. 10:46
 8/8 mandiga ***** válasza:

Nekem az már egy ciklus, 25 naposak voltak. Ma vagyok az 57. napomon. A tesztem negatív, vagyis a facelle nagyon nagyon halvány "pozi", de az nálam nem jelent babát, többször volt ilyen. :(

Nekem már többször volt megjön érzésem, de semmi. 27-én volt rózsaszín "folyásom", kétszer de csak a wc papíron. Nem tudom mi lehetett, azóta semmi. Gondoltam ovura is, de a hőm sem igazolja, elég fura. :(

Ha mész dokihoz majd megírod mit mondott?

2016. febr. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!