A palástfű tea miatt nem jön meg?
Semmi mensi előtti tünetem nincs, és már 3. napja késik. Az kb kizárt, hogy baba legyen a dologban, mert szombat reggel voltam nőgyógyásznál és gondolom látott volna vmi jelet, ha terhes lennék. Sajnos nincs petérésem, és progim is alacsony volt a 22. napi vévételen (pont ebben a ciklusban nézték meg).
A hőm sem maradt fent sajnos, ezek alapján kb 0% esélyt látok a terhességre, de akkor miért késik vajon? A tea miatt? Az előző ciklusom 27 napos volt, és a mensi előtt egy hétig barnáztam és görcsöltem. Most se barnázás, se gölcsök, még a kedvem is elég jó. Ezek a teák miatt lehetnek?
Akkor hagyjam abba? Amúgy mindig émelygek tőle, csak azért küszködöm le a vhogy a torkomon, mert nagyon alacsony a progim és a méhnyálkahártyám is vékony, szeretném, ha javulna vmi tőle. Elvileg a menszeszig kellene inni, nem? Barátcserjét is szedek, illetve ma inofolic port is elkezdtem nőgyógyász javaslatára.
Ciklus 1. felében cickát ittam.
Ha jól értem, akkor neked már sikerült, gartaulálok! :)
Végül mi volt ami segített és hányadik próbálkozós hónapban?
Mandiga, teszted negatív lett? 25 nap késés már majdhogynem egy kimaradt ciklus :(
Ma már nem iszom én se a palástfüvet, de még nincs semmi mensi előtti tünet, reggeli tesztem negatív.
Dokihoz csak hétfőn megyek.
Nekem az már egy ciklus, 25 naposak voltak. Ma vagyok az 57. napomon. A tesztem negatív, vagyis a facelle nagyon nagyon halvány "pozi", de az nálam nem jelent babát, többször volt ilyen. :(
Nekem már többször volt megjön érzésem, de semmi. 27-én volt rózsaszín "folyásom", kétszer de csak a wc papíron. Nem tudom mi lehetett, azóta semmi. Gondoltam ovura is, de a hőm sem igazolja, elég fura. :(
Ha mész dokihoz majd megírod mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!